2777
2789
عنوان

تو رو خدا باردارا بیان

241 بازدید | 25 پست

هفته ۲۸ بارداری ام، دو روزه حرکات جنینم کم شده، چیز شیرین خوردم و پهلوی چپ خوابیدم توو یه ربع ۵_۶ بار زده ها اما نمیدونم بچه من که انقد زیاد حرکت میکرد و همش به اطراف نافم لگد میزد چرا از پریروز فقط زیر شکمم میزنه و اونم اروم تر از قبل!

دیروز رفتم ماما ضربان قلب بچه رو چک کرد و گفت داره میزنه اما بازم استرس دارم، کاش سونو داده بودم خیالم راحت میشد 😭😭😭😭😢😢😢 چیکار کنم؟؟؟؟ اخه همیشه خیلی محکم میزد اطراف نافم حالا اروم و زیر شکم میزنه!!! ممکنه چرخیده باشه و بخاطر اون جای حرکتاش تغییر کرده باشه؟ کسی تجربه منو داره؟؟ کمکم کنیدددددد 😢😢😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هفته ۲۵ هستم. گاهی حس میکنم خیییییلی ارومه و تعداد دفعاتش کمتر از همیشه است. نگران نباش. طبیعیه.

استرس خودش بدتر میکنه همه چیو.  صلوات فرستادم برای کوچولوی تو دلت. ان شاالله که خوابالوه و بچه آرومیه. 😅نونت تو روغنه. خخخخ

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

جنین که یک جا ثابت نمیمونه بعد تو موقعیت های مختلف ممکنه ضرباتشو محکمتر یا آرومتر حس کنی بنا به موقعیتش تو رحم، شمام که چک کردی خیالت راحت باشه، هیچی بدتر از استرس نیست تو بارداری...انشالله جفتتون سلامت باشین .

هزار بسته مُسَکِن فدای این غمِ بُرنا...

نگران نباش

بچه تو هر مرحله ای حرکت هاش تغییر میکنه

همون مقدار استاندارد که زد کافیه😝استرس الکی نده به خودت و بچه ی نازت

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

عزیزم توی هفته ای که هستی جنین خیلی راحت جابجا میشه اصلا اینکه به کجا ضربه میزنه مهم نیست بعدشم وقتی رفتی ضربانشو چک کردی دیگه نگرانی نداره الکی استرس به خودت وارد نکن

مامان دو تا گل  پسر و یه گل دختر 😊😊😊

جنین که یک جا ثابت نمیمونه بعد تو موقعیت های مختلف ممکنه ضرباتشو محکمتر یا آرومتر حس کنی بنا به موقع ...

اخه یهویی کم بشه!!! تازه اونم دو روزه کم شده 😢😢😭😭😭

منم هفته ۲۵ هستم. گاهی حس میکنم خیییییلی ارومه و تعداد دفعاتش کمتر از همیشه است. نگران نباش. طبیعیه. ...

ممنونم گلم، اخه عزیزم بچه ام خیلییییی تکون میخورد و محکم میزد که حتی از روی شکمم هم پیدا بود، حالا یهو دو روزه کم شده و خیلییی اروم 😢😢😢 دعام کن تو رو خداااا