2777
2789
عنوان

دختر خالم

122 بازدید | 10 پست

سلام

دختر خالم ۱۴ سالشه خیلی پررو و بی ادبه

اینو حتی خانواده خودش هم میگن و قبول دارند

هر دفعه میاد تیکه میندازه و من همه کرم و وسایلامو میذارم جلو آینه یبار اومد من یه لیپ گلاس تازه خریده بودمو خوشش اومد برداشته بدون اجازه برده

اینو خواهرش گفت الکی قضاوت نمیکنم.

دو روز پیشم یه ژل ابرو تازه خریدم اونم برداشته برده منم میخواستم برم مهمونی دیدم نیست.

دقیقا از وقتی دستش گرفت گفت عه ژل ابرو بعدش ناپدید شد.

بهش زنگ زدم گفتم بگرد تو وسایلت ببین آبجی کوچیکت یه وقتی نذاشته؟ سریع گوشیو قطع کرد و دیگه جواب نداد

بخدا اینقدر فضوله بهم میگه چرا هیچوقت کارای خونه رو انجام نمیدی؟ بیچاره خواهرت همیشه کاراتونو انجام میده!

بعد منم زنگ زدم خالم گفتم خیلی از دست دخترتون ناراحتم چرا به وسایلام دست میزنه میدونه من حساسم

اونم ناراحت شده

کار بدی کردم؟

البته بعدش از خالم عذر خواهی کردم با اینکه مطمئنم دخترش برداشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گردن نگرفت بخدا با اینکه از خالم عذر خواهی کردم.اصلا گردن نمیگیره دروغ میگه

تو حرفتو بگو یه جوری حرف بزن که یعنی مطمئنی.

خب قبلا از خواهرش شنیدی ک لیپ گلاست دستشه

❣️ در عشق خوش باشید ❣️

تو حرفتو بگو یه جوری حرف بزن که یعنی مطمئنی.خب قبلا از خواهرش شنیدی ک لیپ گلاست دستشه

آره بخدا مطمئنم

خیلیم ناراحتم، چون پولدار هم نیستم که هر دم به دیقه برم یکی بخرم.

باباش اینقدر بیشعوره که بجای اینکه دخترشو تربیت کنه، قهر کرده!

واقعا متاسفم

این دختر خواهر بزرگترش وقتی میخواست عقد کنه، برداشت گفت من یه روزی طلاقشو میگیرم! باورت میشه بعد ۶ ماه عقد وصلتشونو بهم زد؟

الان در شرف طلاقن

اولاً که اصلا کار بدی نکردی که حرفاتو مؤدبانه گفتی

دوم اینکه وقتی که اونو نمیتونی تغییر بدی خودتو تغییر بده .

لوازم أرایش و خورده ریزهاتو جمع کن جای دیگه ای بذار که ندونه کجاست.شاید اینجوری اون هم متوجه رفتار زشت شد و تغییر کرد

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

اولاً که اصلا کار بدی نکردی که حرفاتو مؤدبانه گفتیدوم اینکه وقتی که اونو نمیتونی تغییر بدی خودتو تغی ...

من دیروز رفتم خونشون از خالم عذر خواهی هم کردم باز!

پست بالا تر رو بخون ببین چی گفتم در موردش لطفا

آره بخدا مطمئنمخیلیم ناراحتم، چون پولدار هم نیستم که هر دم به دیقه برم یکی بخرم.باباش اینقدر بیشعوره ...

بهشون بگو اگه نمیتونید بچه هاتونو تربیت کنیدحداقل اعلام کنید شاید ما تونستیم

❣️ در عشق خوش باشید ❣️