2777
2789
عنوان

نوزاد 3روزه

207 بازدید | 17 پست

نوزاد من 3روزه به دنیا اومده موقع شیر خوردن چند قلپ شیر می خوره 3یا4ثانیه وای می ایسته بازم چند قلپ می خوره طبیعیه بچه اولمه نمی دونم عادیه یا نه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باتوکل به خداهمه مشکلات حله

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره فکش کوچیکه خیلی جون نداره طبیعیه وقتی شیر میخوره اروم کنار فکش رو با انگشتت بمال

من یه شب بابام رو از دست دادم بعد از اون دیگه صبح نشد هنوزم شبه.... چقدر دلتنگتم بابایی...اگر امضام رو دیدی و دلت خواست یه صلوات برای باباییم بفرست

کاملا طبیعی هستش

جای نگرانی نیست

هنوز عادت نداره

نفس کم میاره

برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@

هنوز مکیدنش ضعیفه

به مرور درست میشه

فک کنم باید چند روز دیگه ببریش پیش متخصص از پزشک بپرس

ولی اگه سیر نمیشه میتونی شیرت تو ظرفی بدوشی و با قطره چکون بدی

خدایا زندگیم سپردم به خودت 🤍

بله کاملا طبیعیه الان هر ده دقیقه می می می خواد از هفته اینده هر ۲۰ دقیقه. کم کم تا شش ماهگی فواصل شیر خوردن بیشتر می شه. هر نوبت شیر دهی حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه طول داره. بین فواصل شیردهی ورزش های گردن و کمر انجام بده.

قدمش پرخیر باشه

گفتی نوزاد منم چون درحال اقدامم دل یه جوری شد گفتم به تاپیکات سر بزنم بچت دختر بود یا پسر خدا به منم همونو میده دیدم نوشتی نذر اسم کردی به خدا قسم که منم چند ماهه نذر کردم خدا بهم پسر بده اسم بذارم محمد حتی شوهرم که تو خلوت میگه محمدم به دنیا بیاد اینو براش میخرم اون کارو میکنم😍😍خدا برات نگه داره به منم بده

خدایا شکرت که از مستاجری به صاحب خونه تبدیل شدم شکرت که از منتظر اتوبوس موندن رسیدم به لذت رانندگی با ماشین خودم شکرت به خاطر شنیدن این جملات(مااااااماااااان کجایی؟خانوم کجایی؟سلام دخترم ...اجی خوبی )اینا همه عزیزانمن خدایا نگه دارشون باش خدایا شکرت به خاطر محبتی که از همه اطرافیانم میگیرم شده حتی با یه سلام و یه لبخند من از کنار وانت میوه فروش رد میشم و میبینم یه خانم یه پلاستیک میوه دستشه و فروشنده کارت میکشه از ته دل میگم خدای روزی دهنده شکرت بخاطر خریده یه بنده و رسیدن روزی بنده دیگت من از دیدن پاجوش گلام از ته دل میگم خدایا شکرت من لحظه پختن غذا چرخیدن کلید در و اومدن همسرم لحظه اتو کشیدن مقعنه دخترم میگم خدایا شکرت (دیار مامان به جمع سه نفر منو بابا و اجی خوش اومدی پسرکم)