2777
2789
اگه توی همه چی بگن به ما چه که بد نیسن . نشون دهنده ی سبک زندگیشونه. منتها مشکل اونجاست که توی مسایل ...

همینو بگو 

امثال همین افرادن که باعث خیلی از اتفاقای بدتر میشن و فک میکنن بهشون مربوط نمیشه 

کاش بقول شما واقعا سرشون توی زندگی خودشون باشه ولی اینجا که میان مثلا میخوان روشن فکر بازی دربیارن

واقعا باید معنی جامعه رو واسه یه سری افراد تفهیم کرد 

عاشقتونم عشقای من   
كى ميگه تو هر كجاى دنيا زشته الان اينجا همش ما داريم تو خيابون ها هر روز ميبينيم و خيلى عادى هيچكسم ...

عاااادی؟ نه کجاش عاریه.

اتفاقا یکی دو سال پیش تو اخبار خوندم تو یکی از کشورای نمیدونم اروپایی یا آمریکا بود یه دختر و پسر رو تو کافی شاپ که جو گیر شده بودن زنگ زده بودن پلیس که اینجا جاش نیست.

مشکلات مملوت هم جای خودش کی میگه ما فقز دنبال این چیزاییم؟ 

هر کاری جای خودش رو داره.این کار وقعا زشته.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عاااادی؟ نه کجاش عاریه. اتفاقا یکی دو سال پیش تو اخبار خوندم تو یکی از کشورای نمیدونم اروپایی یا آم ...

خخخخخخ😂😂😂😂ما كه احتياجى به اخبار و اينا نداريم اينجا داريم ميبينيم از عادى هم عادى تر هست پس شما اگه قبل انقلاب رو ميديدى حتما هر روز شكايت كشى ميكردى در و همسايه رو

عاااادی؟ نه کجاش عاریه. اتفاقا یکی دو سال پیش تو اخبار خوندم تو یکی از کشورای نمیدونم اروپایی یا آم ...

عزیزم اینجور افراد که اینچیزا رو عادی تلقی میکنن درکی از جامعه ندارن . فک میکنن فقط ایران این کارا نامشروع مخسوب میشه. فک میکنن کشورای دیگه مفهوم رابطه شخصی و حد و مرز خصوصی حالیشون نیست و هرجا بخوان همه کار میتونن بکنن

عاشقتونم عشقای من   

همون از بس گفتیم هر کسی به خودش مربوطه که کار ممکلت به اینجا کشیده اگه هر کس مثلا سر کار خودش جلوی خلاف رشوه پارتی و هر چیز خلافی رو میگرفت الان وضع این نبود.هر کی ساز خودش رو میزنه و هر جور دوست داره مردم رو میچاپه.والا.

اینم از اخلاقیات که روز به روز داره بدتر میشه.

والا قبل انقلابم اصلا اینطور نبود خودمون نبودیم پدر و مادرمون که بودن.عفت و حیا از الان خیلی بیشتر ب ...

ببخشيد چون تاپيكتون رو ديدم ريپلايتون كردم چون اونموقع ها مردم چشم و دل سير بودن هركسى اهل كارى بود ميرفت جاى مخصوص مردم حريص نبودن نع مثل الان كه كافى يك زنى رو تو خيابون تنها ببينن ديگه واويلا ميشه

ببخشيد چون تاپيكتون رو ديدم ريپلايتون كردم چون اونموقع ها مردم چشم و دل سير بودن هركسى اهل كارى بود ...

خب الان به نظر شما کار درستیه که در ملا عام هوا و هوسشون رو نشون بدن؟واقعا ما چقدر همیشه مراقبیم که بچه های ما حریم خصوصی پدر و مادرشون رو ننبینن ولی وقتی تو خیابون همچین چیزی به نمایش گذاسته بشه چی باید به بچه ها بگیم؟ اصلا خود ما احساس امنیت و آرامش داریم؟

خب الان به نظر شما کار درستیه که در ملا عام هوا و هوسشون رو نشون بدن؟واقعا ما چقدر همیشه مراقبیم که ...

خوب اينها همش بخاطر شرايط جامعست كه اينجورى شده اگه انقدر مردم و جون ها تو تنگنا نبودن كه اينجورى حريص نميشدن به خدا فحشا تو اروپا و امريكا كلا غرب كمتر از ايرانه چون اينجا ديگه جا افتاده مردم ايران نگاه نميكنن كه يك خانمى تو خيابون شوهر داره نامزد داره همينجور بهش بن ميكنن من تا حالا نديدم كه اينجا كسى تو خيابون دنبال كسى راه بيوفته يا متلك بگه چشم چرونى كنه