2777
2789
وا یدفعه من دیدم پسره خم شده رو پای دختره داشت ... میخورد هی ب دختره نگاه کردم اصلا خجالتم نمیکشید ک ...

وای چجوری نگا کردی، من ببینم ی پسر دختر همو بعل کردن از خجالت سرخ میشمو سریع مکانو ترک میکنم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

وای چجوری نگا کردی، من ببینم ی پسر دختر همو بعل کردن از خجالت سرخ میشمو سریع مکانو ترک میکنم

یکم دور بودم ازشون ولی اگه ی بچه میدید چی ؟؟ابجیم هی دعوام میکرد ب توچه نگاه میکنی حتی قصد داشتم بزنگم ب پلیس نذاشتن

حالا منو شوهرم دوران دوستی تو خیابون داشتیم حرف میزدیم اون با دوچرخش بود من پیاده😐 😂😂

بعدن بهو دوتا عاغا اومدن گفتن شماها نسبتتون چیع😐مام از ترس در رفتیم بچه بودیم 😂😂

الان ببین ملت چ کارا ک نمیکنن نچ نچ

یکم دور بودم ازشون ولی اگه ی بچه میدید چی ؟؟ابجیم هی دعوام میکرد ب توچه نگاه میکنی حتی قصد داشتم بزن ...

عه😨😨😨 الان ک بچها خیلی چیزای بدتر میبینن از دست این مریضای جنسی ، کلا نباید تنها برن بیرون

بريم به فكر وضعيت داغون مملكت باشيم فقط گير داديم به اينجور چيزها و حجاب خودشون عقل دارن هركسى رو تو ...

هر چیزی جای خودش رو داره.رواج بی حیایی و انجام اینجور کارا در ملاعام خیلی زشته.دیگه تو هر جای دنیا هم باشن زشته.

هر چیزی جای خودش رو داره.رواج بی حیایی و انجام اینجور کارا در ملاعام خیلی زشته.دیگه تو هر جای دنیا ه ...

كى ميگه تو هر كجاى دنيا زشته الان اينجا همش ما داريم تو خيابون ها هر روز ميبينيم و خيلى عادى هيچكسم نگاه نميكنه كاش انقدرى كه به فكر اين مسائل هستين دلتون به حال اون مملكت بيچاره ميسوخت كه فنا شده هركسى اعمالش دسته خودشو و به خودش مربوطه چكار ميكنه

اینقد بدم میاد میان میگن به شما چه    

اگه توی همه چی بگن به ما چه که بد نیسن . نشون دهنده ی سبک زندگیشونه. منتها مشکل اونجاست که توی مسایل اینطوری طور( !) راحت میگن به ما چه، ولی تو چیزای دیگه ، نمیشه از تریبون وعظ کشیدشون پایین .

به طور کاملا کلی گفتم. به کسی برنخوره و کسی هم به خودش نگیره نصف شبی

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))