2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون خیلی به شخصیت و خوش صحبتی و احتماعی بودن من ایراد میگرفتدوسدارم یه شخصیت محبوب و تو دل برو بسازم

توهم باید. به. عقلش ایراد میگرفتی چون اگه عقل داشت. میدونست عشق تو به روابط عمومیت ارجع تره

به تخمدانی بابا.برو خداروشکر کن که با بچه تموم نکردیاز زندگیت لذت ببر که خداخیلییییی دوست داشته.الان ...

شاید از بیرون برای خیلیا مسخره و لوس بنظر بیاد ولی برای منی که طرحواره رهاشدگی دارم این شرایط مثل عذاب قبر میمونه دور از جون😐💔😂
مخصوصا منی که اینقدر احساساتی ام
که ای کاش نبودم
میدونم خیلی مسخره بنظر میاد ولی واقعا الان تو دل بیصاحابم آتیش روشنه 💔😐
کاش فقط خون پمپاژ میکرد و به حاشیه نمیرفت😐😂😭

دوسش داشتم شبی که کات کردیم فک میکردم صب نمیشه اما شد زندگی ادامه داره میگذره تحمل کن دختر قوی باش🧡

شاید از بیرون برای خیلیا مسخره و لوس بنظر بیاد ولی برای منی که طرحواره رهاشدگی دارم این شرایط مثل عذاب قبر میمونه دور از جون😐💔😂
مخصوصا منی که اینقدر احساساتی ام
که ای کاش نبودم
میدونم خیلی مسخره بنظر میاد ولی واقعا الان تو دل بیصاحابم آتیش روشنه 💔😐
کاش فقط خون پمپاژ میکرد و به حاشیه نمیرفت😐😂😭

شاید از بیرون برای خیلیا مسخره و لوس بنظر بیاد ولی برای منی که طرحواره رهاشدگی دارم این شرایط مثل عذ ...

اصلا هم لوس نیستبزرگترین سرمایه آدم قلبشه.من خودم کسی رو میخواستم که جونمم براش میدادم عیااااش به تمام معناس.چی کنم هنوزم با اینکه دلمو شکونده خوابشو میبینم ولی دیگه مثل قبل نیستم تمرکزم رو خودمه دیگه