2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم دوست ندارم اصلا حتی از. جسن تعیین جنسیت ببخشید که این جور گفتم البته همسر منم مثل من خوشش نم ...

والا منم اول بارداری تا الان هیچ کاری نکردم از حالت عادی هم بیشتر کار کردم مهمانداری و.... اصلا اهل لوس بازی نیستم دیگه دو تا عکس یادگاری رو باید گرفت که😔

والا منم اول بارداری تا الان هیچ کاری نکردم از حالت عادی هم بیشتر کار کردم مهمانداری و.... اصلا اهل ...

ای جان دلممممم نی نی چیه ؟

ببین من کلا مدام خیلی فرق داره با بقیه من در قید و بند خیلی چیزا نیستم

تو خونه عکاس بیار

ای جان دلممممم نی نی چیه ؟ ببین من کلا مدام خیلی فرق داره با بقیه من در قید و بند خیلی چیزا نیستم تو ...

دختر عزیزم امروز رفتیم عکس گرفتیم ولی انقد غر غر کرد و به زور براش لباس آوردم کههه عکسامون بد شد 🥲

دختر عزیزم امروز رفتیم عکس گرفتیم ولی انقد غر غر کرد و به زور براش لباس آوردم کههه عکسامون بد شد 🥲

مبارکت باشه جان

بزار دخترت به دنیا بیاد بهت قول میدم شوهرت با کله میاد برای این جور کارها ، مردها دختر ذلیلن 😅

مبارکت باشه جان بزار دخترت به دنیا بیاد بهت قول میدم شوهرت با کله میاد برای این جور کارها ، مردها دخ ...

نه بابا شوهر من پسر دوسته

دختر هم دوست داره ولی کلا پسر دوست خیلی دلم شکست. امروز

عزیزم یه عکس ساده تو خونه میگرفتید بعد ادیتش میزدید از خود آتیله هم بهتر میشداونوقت دیگه نمیخواست مر ...

مگه چند بار قرار باردار بشم ؟😔

به خدا از این جا چهار ساعت رانندگی کرد رفت خونه خواهرش فقط چون خواهر زاده اش گفته بود دلم تنگ شد

مگه چند بار قرار باردار بشم ؟😔به خدا از این جا چهار ساعت رانندگی کرد رفت خونه خواهرش فقط چون خواهر ...

میدونم گلم

من منظورم اینکه خودش نمیخواد شرکت کنه و بهونه میورد

بااین کار دیگه بهونه ای نداشت

پروانه خانوم🦋🌻

نه بابا شوهر من پسر دوسته دختر هم دوست داره ولی کلا پسر دوست خیلی دلم شکست. امروز

خودش گفت پسر ؟

ولی ببین من آدمایی رو دیدم که می گفتن بچه فقط پسر

ولی وقتی دختر دار شدن ، خودشون گفتن تازه می فهمیم که زندگی چیه