2777
2789
عنوان

ببینین حق با کیه

48 بازدید | 11 پست

سلام شبتون بخیر،من ۴ ماه پیش مبلغ ۱۲۰۰ دادم به فامیلمون ک آتلیه داره۲ تا عکس از پسرم چاپ کنه،خودش گفت ۱۲۰۰ میشه منم درجا پول واریز کردم ۴ ماه طول کشید تا عکس چاپ کنه چون فامیل بود منم چیزی نگفتم حالا بعد ۴ ماه عکس آماده کرده میگه هزینه ها بالا رفته باید ۱۳۰۰ دیگه واریز کنی

الان من باید این ۱۳۰۰ بدم واقعا؟؟ تازه پیام داده کی مبلغ واریز میکنی دستم خالیه؛ جای من بودین چیکار میکردین؟؟؟من هنوز عکس ها رو ازش نگرفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه شما ب نرخ همون موقع پرداخت کردی ایشون باید تحویل میدادنبگو نمیخای پولتو پس بدن

الان میگه عکس ها رو چاپ کردم اما به من تحویل نداده منتظره ۱۳۰۰ بهش بدم بعد عکس بده

همینا رو بهش بگو دیگه.بگو ثبت سفارش من ۴ماه پیش بوده قانونا من الان باید پیگیر حق ضایع شده خودم لاشم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

بگو الزایمر داری مگه

اون زمان که نرخش ۱۲۰چبود زدم برات

باید همون موقع عکس رو میدادی

خانومی کردم چیزی نگفتم

حالا یا پولو پس بده یا عکسو بده وگرنه ازت شکایت میکنم

دوباره میسازمت💪

همینا رو بهش بگو دیگه.بگو ثبت سفارش من ۴ماه پیش بوده قانونا من الان باید پیگیر حق ضایع شده خودم لاشم

میدونم چون فامیل بود هعی میگفت سرم شلوغه اینا من پی گیر نشدم؛الان بجای معذرت خواهی طلبکارم هست

میدونم چون فامیل بود هعی میگفت سرم شلوغه اینا من پی گیر نشدم؛الان بجای معذرت خواهی طلبکارم هست

بیخود طلبکاره.بهش بگو.شما فرمودی ۱۲۰۰ منم در جا برات زدم.طولانی شدن کار و بالا رفتن نرخ به من ارتباطی نداره

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
بیخود طلبکاره.بهش بگو.شما فرمودی ۱۲۰۰ منم در جا برات زدم.طولانی شدن کار و بالا رفتن نرخ به من ارتباط ...

ای کاش از اول میرفتم آتیله یک غریبه تا فامیل

پارسال واسه پسرم جشن گرفتم این آقا فیلمبردار بود بهش گفتم عکس ها رو چاپ کن میام حساب میکنم گفت اول باید مبلغشو بدی ،الانم ک اینطوری بازیم میده