2777
2789
عنوان

کدوم اشتباه

85 بازدید | 10 پست

سلام عزیزای دل

امیدوارم حالتون خوب و تنتون سلامت باشه...

امشب نمیدونم چرا ولی یاد اشتباهاتم افتادم و خواستم با شما در میون بزارم

شما هم اگه میشه و اذیت نمیشید اشتباهی که خیلی ازش پشیمونید رو بیان کنید.

هرچه در پی اش بدویی؛ از تو میگریزد،آرام که بگیری،می آید.شمس تبریزی

اینطوری بایدکل زندگیموبرات بنویسم😂

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

ولش کن بخوام بگمشون فقط خودمو اذیت میکنم اخرشبی

شمام فکرش نکن دیگه هرچی بوده گذشته رها کن بره

چراغهای کوچه را شکستند،زورشان به صبح که نمیرسد،درختهای قد کشیده را سر زدند،زورشان به جوانه ها که نمیرسد،زمستان است قبول زورشان به بهار که نمیرسد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در واقع من معتقدم که باید اشتباه کرد تا آدم پخته بشه،ولی بعضی از اشتباه ها پر رنگن...

در ۱۵سالگی وارد دنیای مجازی شدم و با یه پسر آشنا شدم،همشهری نبودیم و به همین دلیل هیچوقت ندیدمش،نزدیک یه سال و نیم دوستی ما ادامه داشت

و این اشتباه بود؛اون فرد یک کنترلگر و تاکسیک بود و من فکر میکردم وفاداری یعنی ماندن،سوختن و ساختن حتی اگه اون آدم اشتباه باشه

اعتماد به نفسمو گرفت و من در ۱۶سالگی فکر میکردم ناکافیم

و همین باعث شد در اون دوران حساس اجازهی نزدیک شدن به هیچ پسریرو ندم...

در واقع من معتقدم که باید اشتباه کرد تا آدم پخته بشه،ولی بعضی از اشتباه ها پر رنگن...در ۱۵سالگی وارد ...

۱۶سالگی پسر دوست بابام رو دیدم،وقتی ۱۰سالم بود رفتن یه شهر دیگه و رفت و آمدها خیلی کم شد

واقعا جذاب بود ولی من انگار به چشمش نیومدم،بعد از اون داخل اینستاگرام فالوش کردم

یه گفتگوی کوتاه داشتیم و تمام

من دیلیت کردم و پارسال بعد از کنکور سراسری دوباره اینستا نصب کردم

فالو کردم و گفتگویی دیگر

دو هفته از حرف زدنمون میگذشت،مزهی اون ارتباط خیلی شیرین بود هر چند پایهش سست بود؛هیچوقت فکر نمیکردم روزی میاد که من به یه پسر اعتراف کنم،

متاسفانه این کارو انجام دادم و اون هم اعتراف کرد،حس میکردم رو ابرام

بعد از ۵۰ روز به جدایی رسید

و چون جدایی از سمت اون بود من به نوعی دچار فروپاشی شدم،میدونستم که حس من عشق نبود و یه دوست داشتن بچگانه بود ولی جدا از تموم شدن اون حس،انگار غرورم ته کشیده بود،منی که مدام پسر دنبالم بود و محل نمیدادم

انگار یکباره اون چیزی که تو دو سال تنهایی ساخته بودم ویران شد.

ولش کن بخوام بگمشون فقط خودمو اذیت میکنم اخرشبیشمام فکرش نکن دیگه هرچی بوده گذشته رها کن بره

🫠رها کردم ولی امشب برگشتم بهشون متاسفانه...

🫠رها کردم ولی امشب برگشتم بهشون متاسفانه...

وقتی همسن توبوم وبراچیزی غصه میخوردم مامانم میگفت هنوزاول راهی زندگی بالاوپایین زیادداره ازالان بخوای برااین چیزاغصه بخوری زودپیرمیشی وتوزندگی روزای سخت تری هم هست ومن الان درک کردم حرفاشوکه روزای سخت ترهم هست

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

وقتی همسن توبوم وبراچیزی غصه میخوردم مامانم میگفت هنوزاول راهی زندگی بالاوپایین زیادداره ازالان بخوا ...

ممنونم که بهم یادآوری کردی در جهان به این وسیعی و شاید مسیری طولانی اگه عمر مهلت بده،این دغدغه ها کوچیکتر از اونی هستن که میبینمشون...

ممنونم که بهم یادآوری کردی در جهان به این وسیعی و شاید مسیری طولانی اگه عمر مهلت بده،این دغدغه ها کو ...

پس حالاگوشی روبذارکناربریم بخوابیم نگران هیچی نباش فقط چشاتوببندوتامام

پس حالاگوشی روبذارکناربریم بخوابیم نگران هیچی نباش فقط چشاتوببندوتامام

به روی چشم

❤️شب خوش