2777
2789
عنوان

فرد تولدشه

54 بازدید | 8 پست

بچه ها خیلی دوسم داره طرف خیلی زیاد

و بحثم سر این بود باهاش که پسر خالم میخواد بیاد واسم صحبت کنه خانوادم گیر دادن قبول کنم اونم برداشت گفت قبول نکن خودشم نمیاد تکلیف من چیه واقعا خیلی ناراحت شدم که نگفت خب من میام صحبت میکنم فقط میگع قبول نکن بعدشم گفت حالا که خانوادت راضی نمیشن اوکی خدافظ الان به نظرتون تولدشو تبریک بگم یا نه

به قول دکتر عزیزی پسری که دختری رو بخواد هر کاری میکنه تا به دستش بیاره حالا خودت فکر کن طرف بخادت س ...

خب همین دیگه منم واسه همین ناراحت شدم فقط میگه قبول نکن عرضه نداره صحبت کنه با خانوادش خیلیم دوسم داره بخدا با همه اخلاقای گندم میسازه ولی خب من نمیتونم صبر کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب همین دیگه منم واسه همین ناراحت شدم فقط میگه قبول نکن عرضه نداره صحبت کنه با خانوادش خیلیم دوسم دا ...

باهاش رکو راست حرف بزن اصلا علت اینکه پا پیش نمیزاره چیه چون مردی که عرضه و جنم نداشته باشه دوزار نمی ارزع

باهاش رکو راست حرف بزن اصلا علت اینکه پا پیش نمیزاره چیه چون مردی که عرضه و جنم نداشته باشه دوزار نم ...

من دیگه بهش نگفتم هیچی چون فک میکنه موندم یا عیب دارم که میخوام بیاد صحبت کنه حالا به نظرت فردا تولدش و تبریک بگم یا نه

اره ولی خب همیشه اون اومده سمتم حتی یه بارم من نرفتم سمتش 🥲

پس خوبه که اون اومده حالا اگه حس میکنی اینقدر خوبه تبریک بگو ولی اینکه پاپیش نمیزاره باید معلوم بشه علتش چیه چند سال باهم هستین تو رابطه؟

پس خوبه که اون اومده حالا اگه حس میکنی اینقدر خوبه تبریک بگو ولی اینکه پاپیش نمیزاره باید معلوم بشه ...

یه سال داره میشه

خیلی دوسم داره بابا مطمئنم از این موضوع

فکر کنم بخاطر اینکه میترسه خانوادم قبولش نکنن اخه سربازی نرفته درسم نخونده تو مغازه باباش کار میکنه🥲😂