2777
2789
عنوان

لابیا

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 49 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی واقعا😂😂😁عزیزممم آخی🥹

خواهر من مثله توعه(کثافت خوش شانس) رفته بوده زنان

دکتر زنانش انقدر از اونجاش تعریف کرده بوده از خجالت آب شده بوده

تقویم عمر ماست جهان هر چه می کنیم *بیرون ز دفتر کهن سال و ماه نیست*سختی کشی ز دهر، چو سختی دهی به خلق *در کیفر فلک، غلط و اشتباه نیست #پروین_اعتصامی

خواهر من مثله توعه(کثافت خوش شانس) رفته بوده زنان دکتر زنانش انقدر از اونجاش تعریف کرده بوده از خجا ...

باور کن من نمیدونستم چیه زدم گوگل

فکر میکردم مال همه خانوما مثل مال منه😂😭

تاپیک آخرم درمورد لاغریه دوست داشتین سر بزنین💚

باور کن من نمیدونستم چیه زدم گوگلفکر میکردم مال همه خانوما مثل مال منه😂😭

نه فقط بعضی ها و توعه خوش شانس کثافت لابیا پلاستی شده بدنیا میایید 🤣🤣🤣🤣ماهاگل شیپوری هستیم

تقویم عمر ماست جهان هر چه می کنیم *بیرون ز دفتر کهن سال و ماه نیست*سختی کشی ز دهر، چو سختی دهی به خلق *در کیفر فلک، غلط و اشتباه نیست #پروین_اعتصامی

نه فقط بعضی ها و توعه خوش شانس کثافت لابیا پلاستی شده بدنیا میایید 🤣🤣🤣🤣ماهاگل شیپوری هستیم

خدا برا هرکس یه باگی گذاشته باور کن

منم بدنم به شدتتت پرموعه بخاطر همون ازدواج نمیکنم دیگه چه فایده صاف و صوف باشم😂😂

تاپیک آخرم درمورد لاغریه دوست داشتین سر بزنین💚

خدا برا هرکس یه باگی گذاشته باور کنمنم بدنم به شدتتت پرموعه بخاطر همون ازدواج نمیکنم دیگه چه فایده ص ...

اره بخدا منم به شدت لاغرم

میریم اون دنیا از خدا شکایت میکنیم وایسا😂💔

اون دنیا دهنمون سرویسه صداتو درنیار برو هیس