lovely_hunter مدیر استارتر عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 6046 عنوان شغلتون چیه 71 بازدید | 7 پست شغلتون چیه و درآمدتون چیه؟هرکس دوست داره بگه بعضی عشق ها برای رسیدن صبر را زندگی می کنند و بعضی پایان ها زیباترین آغازند. پایان این فاصله آغاز تمام زندگی ما شد. خوشا صبری که پایانش تو باشی🤍💍 دیروز | 23:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sara8000000 عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 5262 بیکارمممم بیکاررررمیشینم فیلم نگاه میکنم با پفیلا عصرم میرم بیرون با رفیقام مگه حتما باید شغل داشتتتتتت🔪🔪🔪🔪
sophie_q عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 1039 چیزی بین دانش آموز و دانشجو 😂از این ماه دارم میرم مشاور شمهنوز درآمدم رو نمیدونم Life is as brief as a gentle kiss . . . Why should I care? __Thornless Rose
lovely_hunter مدیر استارتر عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 6046 چیزی بین دانش آموز و دانشجو 😂از این ماه دارم میرم مشاور شمهنوز درآمدم رو نمیدونم رشتت مشاورس؟ بعضی عشق ها برای رسیدن صبر را زندگی می کنند و بعضی پایان ها زیباترین آغازند. پایان این فاصله آغاز تمام زندگی ما شد. خوشا صبری که پایانش تو باشی🤍💍
sophie_q عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 1039 رشتت مشاورس؟ نهههتجربی بودم میرم مشاور کنکور شم Life is as brief as a gentle kiss . . . Why should I care? __Thornless Rose
lovely_hunter مدیر استارتر عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 6046 نهههتجربی بودم میرم مشاور کنکور شم اها خیلیم خوبرتبه برتر بودی؟ شنیدم رتبه های برتر و قبول میکنن برای مشاور تحصیلی اکثرا بعضی عشق ها برای رسیدن صبر را زندگی می کنند و بعضی پایان ها زیباترین آغازند. پایان این فاصله آغاز تمام زندگی ما شد. خوشا صبری که پایانش تو باشی🤍💍
sophie_q عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 1039 اها خیلیم خوبرتبه برتر بودی؟ شنیدم رتبه های برتر و قبول میکنن برای مشاور تحصیلی اکثرا هنوز رتبه ها نیومده که ببینم چی میشم 😂حالا به امید خدا ببینیم چی میشه Life is as brief as a gentle kiss . . . Why should I care? __Thornless Rose