2777
2789
عنوان

خواستگارم

95 بازدید | 6 پست

یه خواستگار دارم که شرایطش خوبه، شرایط شغلیش خوبه، خونه و ماشین داره، تحصیل کردس فقط یه مشکل داره اونم اینکه قبلا با کسی نامزد بوده که جدا شده و این مورد خیلی برای من ترسناکه و مثل یه زنگ خطره

میشه از تجربیاتتون به منم کمک کنید؟🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط و فقط بشناسش همین

خیاطی رو بصورت رایگان آموزش میدم🌱 اگ میخوای برای خودت لباس بدوزی یا کسب و کارتو شروع این کاربری از 1405/06/04 به من واگذار شده است و تاپیک های قبل برای من نیست !

علت جدایی رو دقیق پیگیری کن

میگفتن که بخاطر شرایط مالی بوده

مثلا فیش حقوقیه آقا رو میخواسته یا خونه رو میخواسته به نامشون کنن آقا هم یه ماه حقوقشو کاملا داده بهشون ولی تو یه ده روز تمومش کردن و اینها

دلیلش و حتما بپرس و دقیق شو دراین مورد .

اینجوری تازه بهترو سریعتر میتونی اون و خانوادش رو بشناسی

به چشم یک فرصت بهش نگاه کن

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

دلیلش و حتما بپرس و دقیق شو دراین مورد .اینجوری تازه بهترو سریعتر میتونی اون و خانوادش رو بشناسی به ...

فکر میکنی اینکه جدا شده قبلا تو نامزدی یه خطر یا مورد مشکوکه؟