2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

291 بازدید | 27 پست

امروز تو سالن مطالعه ی اکیپی هستن هن مدرسه ای هستیم ولی چون ما راهنمایی باهم نبودیم و ورودی هستیم وای اکثریت باهم بودن باما حال نمیکنن بعد یسری از این بچه های اکیپ باهم رفیقیم اون یکی ها انگار متنفرن ازم امروز به یکیشون شکلات تعارف کردم گفت نمیخوام خودت بخور من گفتم حالا یکی برات رو میز میزارم بعد دختره نه تنها نخورد بلکه رفتنی هم از روی وسایلش برداشت گذاشت رو میز و رفت حقیقتا خيلی ناراحتم و دلم گرفت بابت این موضوع حس میکنم یکی خردم کرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از فردا محلش نذار

و این درس عبرت میشه تا پشت بقیه نیفتی

اینا چیزی نیس میگذری نیمه پر لیوان رو ببین برا آینده که درس عبرتت شه

تقویم عمر ماست جهان هر چه می کنیم *بیرون ز دفتر کهن سال و ماه نیست*سختی کشی ز دهر، چو سختی دهی به خلق *در کیفر فلک، غلط و اشتباه نیست #پروین_اعتصامی

به کتفت بگیر

من کلا کسیم که ارتباط اجتماعی بالاس به شوخی به یکی فحش میدم مثلا میگم اسکول حتی باهم صمیمی باشیم معذرت خواهی میکنم و فکر نکنم رفتار بدی کردا باشم بعد خلاصه ولی اون بد رید بهم نمیفهمم چرا

عزیزم خودتو نچسبون بهشون سرت تو کار خودت باشه این بشه تجربه برات دیگه بهشون تعارف نکن تعارفم کردی دیگه نمیخواست اصرار نکن

رو اعتماد به نفست کار کن

چه اهمیتی داره نفرت اونا

چرا باید برات مهم باشه اونا ازت متنفر باشم بیا نباشن

یه جوری باشه بزار اونا براشون رفتار تو مهم باشه

عجب عقده ای بوده دخترهمحل سگ نزار بهش.بی تفاوتی باعث میشه بیان سمتت.

اخه واقعا اصلا اکیپ خودشونو دارن چرا باید بیاد سمتم منم قصدم نبود سمتم بیاد من کلا خیلی شکلات همیشه پیشم هست به همه میدم نمیدونم چی برداشت کرد

عزیزم خودتو نچسبون بهشون سرت تو کار خودت باشه این بشه تجربه برات دیگه بهشون تعارف نکن تعارفم کردی دی ...

متاسفانه هیچوقت خودمو در حدی ندونستم که رفتارم واسه کسی مهم باشه