2777
2789
عنوان

پیام ریسکی🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 39 پست
فکر میکرد یه عده دنبالش که اسیب بزنن بهش یه سری ادم که توی سر تا سر دنیان دنبالش فکر میکرد منم از او ...

اوه وضعش داغون بوده بنده خدا🥴

دوست مشترکی چیزی نداشتین بگی بهش کمکش کنن

اقایون درخواست ندن عه🫩کبوتر با کبوتر باز با باز، با هیچکدام ندارم حال پرواز

خیلی سخته کسی که ۲ سال از گل نازک تر بهش نگفتی روز به روز حرفای بدتری بهت بزنه و صبر کنی شاید بتونی ...

سعی کن فراموشش کنی بیخیال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خواستم کمکش کنم چون ذاتن ادم فوق العاده مهربونی بو د امکان نداشت نیازمند ببینه کمک نکنه همرو دو ...

راستی گفتی تراپیست

اگه ازش راضی ای اسمشو میگی چند وقته دنبالشم

منمحال ندارم دوباره همچیو به یکی دیگم تعریف کنم

بدبختی اینه تراپیستا هم نظراتشون باهم تفاوته طرز فکراشون زمین تا اسمون فرق داره نه دلم میخواد مثل مشنگا فقط تاییدم کنن نه دلم میخواد بدبختیام کوجیک جلوه بدن یا راهکارای چرت ندن

سکوتت را ندانستم نگاهم را نفهمیدی نگفتم گفتنی هارا تو هم هرگز نپرسیدی....

بدبختی اینه تراپیستا هم نظراتشون باهم تفاوته طرز فکراشون زمین تا اسمون فرق داره نه دلم میخواد مثل مش ...

دقیقا من مشکلم اینه راهکارایی که میگن بهم انجام بده و تکلیفامو انجام نمیدم مثلا میگه تو کاغذ بنویس، نمیدونم صبح جلوی آینه فلان جمله رو تکرار کن icon

دقیقا من مشکلم اینه راهکارایی که میگن بهم انجام بده و تکلیفامو انجام نمیدم مثلا میگه تو کاغذ بنویس، ...

سر یه کاری دو دل بودم همه میگفتن نکن خودم مطمئن بودم درسته این تراپیسته هم گفت نکن بعد من به حرفشون گوش ندادم کار خودمو کردم ۳ سال بعد که دوباره رفتم پیشش کلی تشویقم کرد که اینکارو کردم😐گفتم ممنون ولی شمام جزو اونایی بودین که گفتین نکنا گفت عه😑

سکوتت را ندانستم نگاهم را نفهمیدی نگفتم گفتنی هارا تو هم هرگز نپرسیدی....

سر یه کاری دو دل بودم همه میگفتن نکن خودم مطمئن بودم درسته این تراپیسته هم گفت نکن بعد من به حرفشون ...

😂😂😂🙁

وای من ناراحت میشم بعد یه مدت طولانی که دوباره میرم پیشش حرفای قبلیم یادش رفته باشه

هرچند وقت یبار ازش تست میگیرم یادته فلان چیزو گفته بودم؟؟