2777
2789
عنوان

پیام ریسکی🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 39 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دست و پاهام یخ کرد.اون خودش پیام ک میده من هر وقت ببینم جواب میدممممم.خیلی نامردیه،خیلی

من چند وقت پیش از یکی خوشم اومد برام ریلز میفرستاد خودشم بعد سر صحبتو باز کردم هرپیامو ۱۱ ساعت بعد جواب میداد اعصبانی شدم دعوام شد باهاش😂😂

سکوتت را ندانستم نگاهم را نفهمیدی نگفتم گفتنی هارا تو هم هرگز نپرسیدی....

قبلا اکسم کراشم بود همینقدر نگران و پشیمون بودم پیام دادم ولی یه روز اومد گفت دوست دارم انقدر خوب بو ...

چرا کات؟

اقایون درخواست ندن عه🫩کبوتر با کبوتر باز با باز، با هیچکدام ندارم حال پرواز

چرا کات؟

چون گذشته بدی داشت و گذشتش روی ایندمون بدجور تاثیر داشت نمیشد باعث شده بود خیلی مریض بشه امیدوارم یه روز بفهمه حالش چقدر بد یه فکری بکنه من که نتونستم کمکش کنم تلاشمو کردم

چون گذشته بدی داشت و گذشتش روی ایندمون بدجور تاثیر داشت نمیشد باعث شده بود خیلی مریض بشه امیدوارم یه ...

اعتیاد؟:((

اعتیاد؟:((

اره

ببین ترک کرده بود ولی متاسفانه عوارضش بود و دچار توهم شدید شده بود و خودش متوجهش نبود چون یهویی خودش قطع کرده بود عوارضش بیشترم شده بود

اره ببین ترک کرده بود ولی متاسفانه عوارضش بود و دچار توهم شدید شده بود و خودش متوجهش نبود چون یهویی ...

چقد بد ناراحت شدم براش

خوب شد کات کردین تو که تراپیست یا پرستار کمپ نیستی

گل میکشید؟

چقد بد ناراحت شدم براشخوب شد کات کردین تو که تراپیست یا پرستار کمپ نیستیگل میکشید؟

خیلی خواستم کمکش کنم چون ذاتن ادم فوق العاده مهربونی بو د امکان نداشت نیازمند ببینه کمک نکنه همرو دوست داشت ولی نمیومد دارو مصرف کنه چون باور نداشت توهمه خودم رفتم پیاما و حرفا و اینارو واسه تراپیستا تعریف کردم همشون گفتن عوارض ترک ناگهانی مواده و دارو باید مصرف کنه و اگه نکنه تورو هم بعدا تهدید میبینه و همینم شد دیگه دوسم نداشت فکر میکرد میخوام اسیب بزنم بهش 🙂

خیلی خواستم کمکش کنم چون ذاتن ادم فوق العاده مهربونی بو د امکان نداشت نیازمند ببینه کمک نکنه همرو دو ...

میفهمم ولی خودت آسیب میدیدی بعدا نخواست بک بزنه یا همچنان متوهمه؟

یعنی چی تهدید میدید؟تو چه آسیبی میتونستی بزنی اخه چقد عجیب

میفهمم ولی خودت آسیب میدیدی بعدا نخواست بک بزنه یا همچنان متوهمه؟یعنی چی تهدید میدید؟تو چه آسیبی میت ...

فکر میکرد یه عده دنبالش که اسیب بزنن بهش یه سری ادم که توی سر تا سر دنیان دنبالش فکر میکرد منم از اونام ممکنه روش اسید بپاشم یا مسمومش کنم🙃

میفهمم ولی خودت آسیب میدیدی بعدا نخواست بک بزنه یا همچنان متوهمه؟یعنی چی تهدید میدید؟تو چه آسیبی میت ...

خیلی سخته کسی که ۲ سال از گل نازک تر بهش نگفتی روز به روز حرفای بدتری بهت بزنه و صبر کنی شاید بتونی خوبش کنی ولی نشه تهشم ولت کنه بره