al88 مدیر عضویت: 1403/09/03 تعداد پست: 2439 عنوان مدارس | مشاهده متن کامل بحث + 84 بازدید | 25 پست باز جنگ شروع شدهو احتمالا مدارس امسال هم مجازی بشناز شما به عنوان اولیای دانش آموز میپرسمبه نظرتون تدریس مجازی باید چه ویژگی داشته باشه که بچه هاتون و خودتون راضی باشید؟چه روشی برای تدریس بیشتر به دلتون میشینه؟ از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است. این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی. دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است دیروز | 22:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فینگیلیییییی عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 2623 اره برا ما هم به شدت رقابتی بود ولی انصافاا بچه های پایه و خوبی بودنن یادش بخیر ؛) یادش نبخیر😭🤣 اکانت قبلی به مدت یک ماه ترکید🗿
بازسازی عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 133 تو تدریس مجازی مخصوصا دبستان اولیا باید همراه بچه ها باشن.لطفا وقتی میبینید نت خرابه اصرار به گفتگو ... دقیقا کل کلاس صدا واسه یکی نرفته همش دارن میپرسن این تمرین رو کی ارسال کنیم من خودم عصبی میشد با کلاس معلما
al88 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/03 تعداد پست: 2439 وای دقیقا چیه اخه مدرسه حضوری که بعضیا اینقدر توی این سایت اصرار دارن حضوری بشهوالا بخدا فقط وقت بچه ... من هم با شما موافقممن به عنوان یه معلم خیلی تدریس مجازی برام سخت تر از حضوریهولی خب مهم بچه ها هستن مجازی خیلی بهتره خودشون میتونن درس بخونن با اساتید برتر مدرسه با برنامه های الکی و درس های به دردنخور فقط وقت بچه ها رو میگیره از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است. این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی. دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است
فاتح_قلبم عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 4095 یادش نبخیر😭🤣 ای بمیرم برات سیسی همکلاسی های بد واقعا مزخرفنن💔😭🤣 اگر در جواب کسی فقط گفتم باشه یعنی ادامه مکالممون موجب بحث و تعلیقی میشه و به احترام شعور و شخصیت خودم دیگه ادامه نمیدم بحثو 🤍
فینگیلیییییی عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 2623 ای بمیرم برات سیسی همکلاسی های بد واقعا مزخرفنن💔😭🤣 خیلییییییی😭🤣 اکانت قبلی به مدت یک ماه ترکید🗿
فینگیلیییییی عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 2623 من هم با شما موافقممن به عنوان یه معلم خیلی تدریس مجازی برام سخت تر از حضوریهولی خب مهم بچه ها هستن ... دقیقا آفریننن اکانت قبلی به مدت یک ماه ترکید🗿
فاتح_قلبم عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 4095 خیلییییییی😭🤣 😭😭🤣🤣 اگر در جواب کسی فقط گفتم باشه یعنی ادامه مکالممون موجب بحث و تعلیقی میشه و به احترام شعور و شخصیت خودم دیگه ادامه نمیدم بحثو 🤍
فینگیلیییییی عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 2623 من هم با شما موافقممن به عنوان یه معلم خیلی تدریس مجازی برام سخت تر از حضوریهولی خب مهم بچه ها هستن ... دلیل اینکه اکثر دانش آموزای ایران هم از درس فراری شدن همین مدارس و رفتار معلماست واقعاهیچی استاندارد نیستالبته جسارت نشه به شما💗 اکانت قبلی به مدت یک ماه ترکید🗿
al88 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/03 تعداد پست: 2439 دلیل اینکه اکثر دانش آموزای ایران هم از درس فراری شدن همین مدارس و رفتار معلماست واقعاهیچی استاندارد ... نه عزيزم خواهش میکنممن واقعا قبول دارم به هرحال خودم یه روزی دانش آموز بودم از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است. این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی. دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است
فینگیلیییییی عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 2623 نه عزيزم خواهش میکنممن واقعا قبول دارم به هرحال خودم یه روزی دانش آموز بودم 💗💗💗💗💗 اکانت قبلی به مدت یک ماه ترکید🗿
feloraaaaaa عضویت: 1400/11/20 تعداد پست: 17 مدرسه من تو دوران مجازی این مدلی بود و راصی بودم :آزمون پایان هر مبحث آزمون تو فضایی که تقلبو خیلی ... مال منم همینطوری بود