2777
2789
عنوان

مدارس

84 بازدید | 25 پست

باز جنگ شروع شده

و احتمالا مدارس امسال هم مجازی بشن

از شما به عنوان اولیای دانش آموز میپرسم

به نظرتون تدریس مجازی باید چه ویژگی داشته باشه که بچه هاتون و خودتون راضی باشید؟چه روشی برای تدریس بیشتر به دلتون میشینه؟

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

مدرسه من تو دوران مجازی این مدلی بود و راصی بودم :

آزمون پایان هر مبحث آزمون تو فضایی که تقلبو خیلی کم میکرد اسم سایتم یادم رفت ...

کلاس ها تو اسکای روم بودن و پرسش شفاهی پایان هر جلسه و تو فضای شاد نبود اکثرا

هر کسی غیبت میکرد کاملا بهش رسیدگی میشو زنگ زده میشد به خانواده اش

آزموش هم انلاین بود هم افلاین

تکالیف رو رسیدگی میکردن و جایزه دار هم سوال طرح میکردن

در کل سخت گیری زیاد بود ولی خوب بود نذاشت از درس دور بشیم تو دوران کرونا

اگر در جواب کسی فقط گفتم باشه یعنی ادامه مکالممون موجب بحث و تعلیقی میشه و به احترام شعور و شخصیت خودم دیگه ادامه نمیدم بحثو 🤍

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فعلا خبر آنچنانی نی

امیدوارم نشه

ولی خب می خوام بدونم اگر شد نظر مادران برای تدریس چیه

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

امیدوارم نشهولی خب می خوام بدونم اگر شد نظر مادران برای تدریس چیه

مادر نیستم ولی همون اندازه که حضوری درس میدید مجازی هم درس بدید با همون کیفیت نزارید بین این دو فرقی باشه البته برای آموزش مجازی موفقیت آمیز باید خود دانش آموز هم همکاری خوبی داشته باشه وگرنه عملا فایده ای نداره

کلا تدریس در جاهایی مثل اسکای روم و غیره خیلی خوب هست

معلم ها هم نباید از سر وا کنی کار کنن تکالیف رو چک کنن

و با کار کردن با فضای کلاس مجازی یا هر بستری اماده باشن اموزش دیده باشن

بشخصه برای من کلاس انلاین مفید تر از کلاس حضوری هست

مدرسه من تو دوران مجازی این مدلی بود و راصی بودم :آزمون پایان هر مبحث آزمون تو فضایی که تقلبو خیلی ...

وای دقیقا چیه اخه مدرسه حضوری که بعضیا اینقدر توی این سایت اصرار دارن حضوری بشه
والا بخدا فقط وقت بچه ها تلف میشه نه معلما تدریس درست دارن نه اخلاق درست
حاشیه بچه ها هم هست
من خودم تیزهوشان بودم ولی واقعاا مدرسه از هر لحاظ افتضااااححح افتضاح
معلما داغووون و عقده ای
واقعا چی داره این مدرسه خودشون بشینن تو خونه ویدیو آموزشی از ماز ببینن تست بزنن خیلی به نفعشونه

اکانت قبلی به مدت یک ماه ترکید🗿

وای دقیقا چیه اخه مدرسه حضوری که بعضیا اینقدر توی این سایت اصرار دارن حضوری بشهوالا بخدا فقط وقت بچه ...

من خودمم حتی دوست ندارم دانشگاه هم حضوری باشه icon البته دعا میکنم هیچوقت چیزی نشه

کلا تدریس در جاهایی مثل اسکای روم و غیره خیلی خوب هست معلم ها هم نباید از سر وا کنی کار کنن تکالیف ر ...

ممنون عزیزم

مادر نیستم ولی همون اندازه که حضوری درس میدید مجازی هم درس بدید با همون کیفیت نزارید بین این دو فرقی ...

مچکرم

وای دقیقا چیه اخه مدرسه حضوری که بعضیا اینقدر توی این سایت اصرار دارن حضوری بشهوالا بخدا فقط وقت بچه ...

اوهومم 🤝

اره منتهی حضوری بودنش یک کیف دیگه ای دارهه سیسی با بچه ها بازیی:)منم هم راهنمایی ام هم دبیرستانم جزو مدارس خیلی خوب بودن ولی برا پایه دوازدهم مجازی باشه رو میپسندم به همون دلایلی که اشاره کردی دقیقا زمان اتلاف نمیشه بازم البته بستگی به شخص دارهه

اگر در جواب کسی فقط گفتم باشه یعنی ادامه مکالممون موجب بحث و تعلیقی میشه و به احترام شعور و شخصیت خودم دیگه ادامه نمیدم بحثو 🤍

تو تدریس مجازی مخصوصا دبستان اولیا باید همراه بچه ها باشن.لطفا وقتی میبینید نت خرابه اصرار به گفتگو گروهی نداشته باشید😅تمام تایم کلاس پارسال پسرم به قطع و وصل شد گفتگو میگذشت و معلم اصرارررررر داشت که گروهی صحبت کنه.به نظرم معلم از درسی که قراره بده ویدئو بگیره و بذاره گروه

برلی ارسال تکالیف تایم اعلام کنید.یه ساعت وقت کلاس گرفته نشه واسه بچه های بی مسئولیت

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
اوهومم 🤝اره منتهی حضوری بودنش یک کیف دیگه ای دارهه سیسی با بچه ها بازیی:)منم هم راهنمایی ام هم دبیر ...

خوبه شماها بازی میکردین ما اینقدر جو مدرسه مون سمی و رقابتی بود حال آدم به هم میخورد، همه یه مشت بخیل و حسود پلاستیکی🤢🤣

اکانت قبلی به مدت یک ماه ترکید🗿

تو تدریس مجازی مخصوصا دبستان اولیا باید همراه بچه ها باشن.لطفا وقتی میبینید نت خرابه اصرار به گفتگو ...

چقدر کامل چشم عزیزم

خوبه شماها بازی میکردین ما اینقدر جو مدرسه مون سمی و رقابتی بود حال آدم به هم میخورد، همه یه مشت بخی ...

اره برا ما هم به شدت رقابتی بود ولی انصافاا بچه های پایه و خوبی بودنن یادش بخیر ؛)