البفیسو مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 473 عنوان دیسک کمر و پارگی 29 بازدید | 12 پست کسی بوده خوب بشه؟پردنیزولون خوبه؟تأثیری دارهنزدیک پریودم داغونم بخدا که پام داره کنده میشع 1405/06/10 | 22:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dinaye_maman عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 19054 پارگی دیسک داری چند وقته؟دکترت نگف عمل؟ شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش...شیخ بهایی
البفیسو مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 473 پارگی دیسک داری چند وقته؟دکترت نگف عمل؟ نه رفتم پیش دو تا دکتر دکتر اول بهم گفت که پارگی دیسک و دکتر دوم بهم گفت که پارگی نداره دیسک خفیفاول که نمیدونم حرف کدومو باور کنم دوم اینکه درد دارم دوست دارم بمیرم
dinaye_maman عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 19054 نه رفتم پیش دو تا دکتر دکتر اول بهم گفت که پارگی دیسک و دکتر دوم بهم گفت که پارگی نداره دیسک خفیفاول ... ام ار ایتو دیدپ تاپیکا قبلیت مال منم مث شماست منتهی مهره اخریعنی دهنم سرویس شده باز دوباره میخوام شنبه دکتر برم ببینم چ غلطی باید کنم یوساله درگیرم شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش...شیخ بهایی
البفیسو مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 473 ام ار ایتو دیدپ تاپیکا قبلیت مال منم مث شماست منتهی مهره اخریعنی دهنم سرویس شده باز دوباره میخوام شن ... شما گفت پارگی؟نمیدونم چکار کنمچند سالته دارم گریه میکنم نمیتونم کنار دخترم بشینم بازی کنم باهاش
dinaye_maman عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 19054 شما گفت پارگی؟نمیدونم چکار کنمچند سالته دارم گریه میکنم نمیتونم کنار دخترم بشینم بازی کنم باهاش ۳۲ دخترم کلاس سوموای کارم شده گریه نمیدونم چیکار کنم ب من گفت بیرون زدگی داری اگه خوب نشدی با فیزیو بیا منم ک خوب نشدم باید برم دوباره😭 شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش...شیخ بهایی
البفیسو مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 473 ۳۲ دخترم کلاس سوموای کارم شده گریه نمیدونم چیکار کنم ب من گفت بیرون زدگی داری اگه خوب نشدی با فیزیو ... فیزیو نرفتی؟شما چی