2777
2789
عنوان

بامداد خمار

31 بازدید | 3 پست

تا قبل قسمت دیشب برام جذاب نبود چون خیلی از فضای رمان دور شده بود

ولی قسمت دیشب خیلی خوب و هیجانی بود

نظر شما چیه؟

بنظرتون تو قسمت بعدی چی میشه و رمانش بهتر یا سریال؟

فرزندان طلاق تنها تماشاچیان بی گناهی هستند که در کاراز طلاق، زخم کاری را میخورند....

رمان بهتره بدون پیچ و خم و واقعا آموزنده سریال و فقط دارن کش میدن البته از حق نگذریم لباس ها و محیط اون زمان رو قشنگ بازسازی کردن

رک نظرم رو مینویسم؛ اگه چپکی فهمیدی تنضیمات 🧠و چک کن صرفا جهت اطلاع گزارش زن ها:من ۳ بار تعلیق شدم و با همین اکانت دو کارتی دارم وسط اوتوبان نی نی سایت خلاف جهت میرونم🚗 نی نی یار جان، تی بالا میسر من که با تعلیق شما از رو نمیرم پس صلوات بفرست باهم حلش کنیم😬بابا بخدا حامل پیام صلحم🏳😂.)🇮🇷🫀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋اللهم عجل لولیک الفرج🦋

رمان بهتره بدون پیچ و خم و واقعا آموزنده سریال و فقط دارن کش میدن البته از حق نگذریم لباس ها و محیط ...

منم موافقم ولی یکچیزی که تو سریال دوست داشتم این بود که فقط رحیمو بد نشون ندادن و اصلانم شبیه اون درست کردن یعنی پول ذات آدمو مشخص نمیکنه

فرزندان طلاق تنها تماشاچیان بی گناهی هستند که در کاراز طلاق، زخم کاری را میخورند....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم موافقم ولی یکچیزی که تو سریال دوست داشتم این بود که فقط رحیمو بد نشون ندادن و اصلانم شبیه اون در ...

دقیقا

رک نظرم رو مینویسم؛ اگه چپکی فهمیدی تنضیمات 🧠و چک کن صرفا جهت اطلاع گزارش زن ها:من ۳ بار تعلیق شدم و با همین اکانت دو کارتی دارم وسط اوتوبان نی نی سایت خلاف جهت میرونم🚗 نی نی یار جان، تی بالا میسر من که با تعلیق شما از رو نمیرم پس صلوات بفرست باهم حلش کنیم😬بابا بخدا حامل پیام صلحم🏳😂.)🇮🇷🫀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋اللهم عجل لولیک الفرج🦋