2777
2789

منم دوسال پیش بین این دوتا گیر کرده بودم چون عاشق زبان بودم

اما علوم تربیتیو انتخاب کردم پشیمونم نیست

مترجمی باید پیش زمینه داشته باشی وگرنه لنگ میمونی همش

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دوسال پیش بین این دوتا گیر کرده بودم چون عاشق زبان بودماما علوم تربیتیو انتخاب کردم پشیمونم نیست ...

بنظرتون علوم تربیتی از نظر ایندش خوبه؟

من ی پیش زمینه ای از زبان دارم ولی دراون حد قوی نیسم شاید سطحB1 یا A2 باشم و ب خاطر همینم شک دارم ولی چون دارم میخونم میگم شاید بتونم از پسش برمیام

اکثرا میگن آینده ای نداره چون هوش مصنوعی هس ولی بعضیاهم میگن زبان بخونی میتونی تو مدارسم تدریس کنی و علوم تربیتیم تهش ازمون استخدامی داره و ب جای این ک اونو بخونی زبان بخون بعد آزمون بده و شرایط کاریش گسترده تر از علوم تربیتیه

ولی واقعا نمیدونممم🥲

کاش من علوم تربیتی بیارم 🥲مترجمی زبان رو جدا هم میشه بخونی به نظرم ولی علوم تربیتی توی زندگی هم خیل ...

میگن زبان دانشگاه لولش خیلی بالاتره منم نمیدونممم چیکارکنم واقعا گیرکردم کاش میتونستم انتخاب کنم🥲

بنظرتون علوم تربیتی از نظر ایندش خوبه؟من ی پیش زمینه ای از زبان دارم ولی دراون حد قوی نیسم شاید سطحB ...

ببین به کدوم علاقه داری

من معلمی هم دوست داشتم.

میتونی در حین اینکه دانشجویی تو مدارس غیرانتفایی هم تدریس کنی مثه من

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

ببین به کدوم علاقه داریمن معلمی هم دوست داشتم.میتونی در حین اینکه دانشجویی تو مدارس غیرانتفایی هم تد ...

ببخشید من خیلی اطلاعاتی ندارم ینی همینجوری تدریس میکنید یا ی شرایطی داره مث ازمون؟

ببخشید من خیلی اطلاعاتی ندارم ینی همینجوری تدریس میکنید یا ی شرایطی داره مث ازمون؟

نه برای رزومه کاریت برای سابقه جهت ازمون استخدامیت و تجربت میری

منبدون ازمون و پارتی رفتم اما اموزش پرورش امسال برامون دوتا دوره گذاشت برای مربیای پیش دبستان و اجباری بود مدرکش هم معتبر

نه برای رزومه کاریت برای سابقه جهت ازمون استخدامیت و تجربت میریمنبدون ازمون و پارتی رفتم اما اموزش پ ...

مرسی از توضیحاتتون🫶🏻

فقط بالا ی نفر گفتن ازمون استخدامیو میخوان بردارن و اولویت فرهنگیانه درسته؟

مرسی از توضیحاتتون🫶🏻فقط بالا ی نفر گفتن ازمون استخدامیو میخوان بردارن و اولویت فرهنگیانه درسته؟

بله امسال ازمون نبود و بیشتر از فرهنگیان برداشتن اما من امیدم قطع نشده

به غیرانتفایی هم راضیم چون علاقه دارم و حقوق برام ملاک نیست