2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم گاهی چرا اینجوری میشم شاید بخاطر چیزایی ک پشت سر گذاشتم فقط میدونم خیلیییی خسته ام

این روزا همه همینن خوب میشیم همه مون یه روزی تونستی برو بیرون یکم خرید ارزون بکن رژی چیزی شاید بهتر شدی یه بستنی ابمیوه ای چیزی هم بخور

منم تادیروز اینجوری بودم شبا میرفتم تو حیاط مینشستم بیشتر دلم میگرفت سعی کن خودتو سرگرم هنری که یاد داری بکن یا مهارت جدیدی یاد یگیر یا برو بیرون خریدی چیزی نشستم خیاطی میکنم الان تاپیکتو دیدم یادم افتاده عه منکه این همه غم رو دوشم بود چیشد یهو😂😅

منم تادیروز اینجوری بودم شبا میرفتم تو حیاط مینشستم بیشتر دلم میگرفت سعی کن خودتو سرگرم هنری که یاد ...

شاید این هفته برم سرکار

به هنر اصلا علاقهای ندارم در واقع ب هیچ چیزی علاقه ندارم

________🦋_________

عصر رفتم بیرون نمایشگاه اومده بازم حالم خوب نشد 🥲🥲

برو جایی که آب و درخت هست شاید بهتر شدی اگه میتونی و حالشو داری بری کلاس رقصی ورزشی چیزی شاید بهتر بشی اگه پول و حالشو داری حتما برو البته اگه میتونی خودتو مجبور کنی بری ورزش فکر کنم اون حالتو خیلی خوب کنه شوهر من باشگاه میره به منم میگه ورزش برم خیلی تغییر میکنه روحیه ام فکر کنم ورزش خیلی خوب باشه فعلا خودم نمیتونم برم سال دیگه احتمالا منم برم ورزص

شاید این هفته برم سرکار به هنر اصلا علاقهای ندارم در واقع ب هیچ چیزی علاقه ندارم

سرکار که خیلی تاثیر داره من یه زمانی همین کار نجاتم داد دقیقا بعد از خودکشی یه شغل پیدا کرده بودم محل کارمم انسان زیاد رفت و آمد داشت برای همین عاشق محل کارم بودم اون موقع ها واقعا حال منو خوب کرده بود با همه ی اعصاب خوردی هاش برای حال اون روزام مثل علاج بود

برو جایی که آب و درخت هست شاید بهتر شدی اگه میتونی و حالشو داری بری کلاس رقصی ورزشی چیزی شاید بهتر ب ...

ممنونم گلم اره چندماه دیگه میرم باشگاه

آره ورزش خیلی تاثیر داره

________🦋_________

سرکار که خیلی تاثیر داره من یه زمانی همین کار نجاتم داد دقیقا بعد از خودکشی یه شغل پیدا کرده بودم مح ...

اره منم بخاطر تنهاییم میزم سرکار حقوقش زیاد نیست چون همش تنهام میرم

________🦋_________