انقدر خودمو زدم کبود شدم داغون شدم خسته شدم از رفتارای شوهرم همش ب من میگی تو عصبی تو مریضی تو روانی ولی نقاط منفی خودشو نمیبینه نمیبینه که ما تا صب تا سب باید ب خونوادش پول بدیم من نباید اعتراض کنم
نمیبینه خونوادش ب من فوش دادن هیچی بهشون نگف همش میکه برا قبلا بود
نمیبینه خونوادش ب من تیکه میندازن اون ساکته من خیلی به خودش خونوادش محبت کردم روزی که اومد خواستکاریم ی ماشین مدل ۸۶ معمولی داش ی ۴۰ تومن پول هیجی نداش هیچی من کمکش کردم تا جایی که تونستم نولداش بهترین هدیه هارو خریدم همفکری کردم کمش کردم بهش یاد دادم چجوری بلند فک کنه از ی قرون دوشاهی بیاد بیاد بیرون کل طلاهای عقدمو دادم خونه اجاره کنه بریم توش زندگی کنیم
به هیشکی نگفتم
دوباره طلا خریدم کلی ام طلا خریدم بهش دادم ماشین میلیاری خریدی کسی که تو عمر بیشتر ی میلارد ماشین نداش کمکش کردم
من حتی عروسی نگرفتک ارزوی ی فرمالیته موند رو دلم نیومد بگیره
و خیلییییییی کارای دیگه امشب من برای تولد به خواهرش بد عمری ی لباس گرون سفارش دادم
چند تا خرید کوچیک داشتم قرار بود فردا بریم شهرستان
از صب بش زنگ زدم از ساعت یک گفت دو میام دو گفت ۴ میام ۴ بش زنگ زدم گفت ۵ پنچ نیم میذیم گفتم تو اصن نیا من خودم پیاده میام مغازه اونجا باهم میربم بازار
ده دقیقه بد زنگ زد داداشم ماشین میازه اونم میخواد خرید کنه یهو ده دقیقه بد اومد خونه پاشو سر کوچه بریم خرید گفتم وا خب مگه تو خرید مداری داداشت خرید نداره چرا پیاده بریم همونجای که نیخوای خرید کنی منم میام دیکه
گفت نه
گفتم یعنی چی چرا این کارارو میکنی خلاصه دعوامون شد به من کفت من گه در میارم تو بخوری یعنی تو خرید کنی در حالی کنی در حالی ۲۵۰ ملیون دست داداشه تا دیرپز خرج خواهر شو که شوهر معتاد بود میداد والد مامانشه صب تا شب ب مامانش پول میده
بد به من اینو گفت خیلییی اتیش گرفتم خیلیییی ب من گفت تو بابات باید خرجتو بده
یعنی سوختم خیلییی اروممم خیلییی گفت بریم طلاق بکیریم
اندازه برگ هویج تو این زندگی من ارزش نداشتم ندارم براش
منی که انقد کار کردم تموم صورتمو انقد زدم کبوده همه صورتم خون مردس اون میدونه من مریضم غش میکنم ولی منو حرص میداد نمیتنونم طلاق بگیرم چون من این زندکی رو ساختم خیلی سختکه دو دستی ولش کنم پارسال دوستش همینجوری زن طلاق داد رفت پی عیاشی امیال اون با من این کارو میکنه دارم دق میکنم دارم نابود میشم اشتباه از اونههههه ولی منو میکه عصبی جرا چون نمیتونم ساکت بمونم اونا ب من فوش میدادن هیچی نبود اکه من فوش بدم ادم بدیم