2777
2789
عنوان

دختر ها

161 بازدید | 27 پست

خودم پسرم و میخوام یه حرفی و بزنم بازم ممکنه داستان بشه ولی حس میکنم که وضعیت دخترا و پسرا تو ایران از اروپا بدتره تو رابطه دلیلش هم اینکه که فکر میکنن تو اروپا هم همه آزادن سریع با هم اره. ولی اینطوری نیست واقعا اونجا هم چارچوب دارن . دخترای ایرانی باید نه گفتن و یاد بگیرن و با چهار تا جمله قشنگ خودشون و کوچیک نکنن به خاطر پسرا .

دخترا ارزش خودشون اوردن پایین راحت خودشون در دسترس قرار میدن

کاربرpkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی؟!💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وضعیت جامعه اسفناکه

علتشم اینه یه سری تابوها به اسم روشن فکری شکسته شدن

رنج به وصال | خوشبخت 🍊🍃 ... راه خود را از خائنان به وطن جدا میدانم؛ همکلامی با شیفتگان بیگانه پرست، نزد من مایه شرم است. هلهله کنندگان نهم اسفند، تا قیام قیامت در ننگ و نفرین من ماندگارند.

وضعیت جامعه اسفناکه علتشم اینه یه سری تابوها به اسم روشن فکری شکسته شدن

اینا اسمش روشن فکری نیست دیگه روشن فکری یعنی تحصیل یعنی کتابخوندن یعنی فرهنگ و اصالت و درست حرف زدن

اینا اسمش روشن فکری نیست دیگه روشن فکری یعنی تحصیل یعنی کتابخوندن یعنی فرهنگ و اصالت و درست حرف زدن

بله

منم عرض کردم "به اسم" روشن فکری :/

رنج به وصال | خوشبخت 🍊🍃 ... راه خود را از خائنان به وطن جدا میدانم؛ همکلامی با شیفتگان بیگانه پرست، نزد من مایه شرم است. هلهله کنندگان نهم اسفند، تا قیام قیامت در ننگ و نفرین من ماندگارند.