2777
2789
عنوان

مهندسی پزشکی

76 بازدید | 4 پست

دوستان اینجا زیاد میبینم که میگن دلت میخواسته پزشک بشی رفتی مهندسی پزشکی داری میخونی و همینطور تحت توهین های دوستانی که خودشون به ظاهر پزشک معرفی میکنن قرار میگیرم

دوستان عزیز من رشته ام ریاضی بوده در دبیرستان یک بار دانشگاه تبریز میخوندم و انصراف دادم دانشگاه تهران الان میخونم

خواستم بگم که این رشته برعکس اون چیزی که شما فکر میکنید بسیار شرایط شغلی داره اگر با استاد ها مچ بشید و اگر مقاله های خوبی داشته باشید شرایط مهاجرت به فنلاند آلمان بریتانیا هلند دارید و حتی کسایی بودن که بورس صد شدن

خواهش میکنم قبلش اعطلاع از اون رشته داشته باشید بعد شروع به تحقیر اون رشته بکنید 🤦🏻♀️

کلا خیلی از مردم اینجورین که جز چند تا رشته تجربی بقیه رشته هارو عن میدونن و هیچ اطلاعیم ندارن تو اکثر مواقع . یه سری وقتا هم اسم رشته ای رو نشنیدن میگن خب این که از اسمش معلومه بیکاری بدبختی ، کلا حرف اینجور ادما رو که میخوان انرژی منفی بدن به کتف باید بگیری 🤦🏻♀️🙄😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا خیلی از مردم اینجورین که جز چند تا رشته تجربی بقیه رشته هارو عن میدونن و هیچ اطلاعیم ندارن تو اک ...

جالبه به خانمه میگم پزشکی تعهدی ارزشی نداره یکی دیگه ریپ زده روم میگه برن مهندسی پزشکی خوبه ! حالا حقوق طرح من با پزشک طرحی یکی هست اگر ارتوپدی بخونم برای انباکس پلاتین جراح باید نصف هزینه دست مزد بده من 😐

جالبه به خانمه میگم پزشکی تعهدی ارزشی نداره یکی دیگه ریپ زده روم میگه برن مهندسی پزشکی خوبه ! حالا ح ...

عزیزم مجبورم که انقدر رک بهت بگم. اما با نگاه به چندین و چند تاپیکت، چه تاپیک پزشکی، چه تاپیک تجربی یا ریاضی و ... مشخصه این حس تحقیر رو خودت به خودت داری و وجودت پر از عقده شده! و نقطه ضعفته. راستی علومپزشکی تهران مهندسی پزشکی نداره، نیازی نیست دروغ بگی.

تا من یک سوال ازت پرسیدم که پس بره مهندسی پزشکی بخونه؟ که اصلا برای این پرسیدم که آخه کسی که ریاضی بوده رو چه به راهنمایی راجع به پزشکی ! میتونستی به جای گارد گرفتن بگی بله مهندسی پزشکی رشته خوبیه، بهت برخورد و سعی میکنی خودت رو ثابت کنی به بقیه و باز هم تاپیک زدی، به نظرم یه فکری به حال خودت بکن قبل قضاوت بقیه. چون من توی تاپیک آخرم مشخصه که طرز تفکرم راجع به رشتهها چیه و اصلا و ابدا صرفا به پزشکی فکر نمیکنم و البته هیچ اطلاعی راجع به رشتههای ریاضی ندارم و اصلا درگیرشون هم نیستم انقدر که شما درگیر کادر درمانی.