hombik مدیر عضویت: 1405/02/11 تعداد پست: 187 عنوان واییییییی💀😨😰😈👻 | مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 97 پست مدرسههههعععععهععع داره شروع میشه فقط ۲۰ روز دیگه 1405/06/10 | 19:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2090 من تا گوشی خاموش نکنم پرت نکنم کنار آدم نمیشمگذاشتم کنار گوشیو دوباره برداشتم😭باشهههه تو هم یادت با ... میتونیمممم حتما میتونیم🫂😭گوشیو یهو نمیشه کنار گذاشت باید کم کم باشه.منم همینم والا 🥸
دلبر_گلگلی عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9225 میتونیمممم حتما میتونیم🫂😭گوشیو یهو نمیشه کنار گذاشت باید کم کم باشه.منم همینم والا باید بتونیمتازه از بدبختی من به سیم کارتم ۳۰ گیگ اینترنت دادن دارم زورمو میزنم تموم شه نمیشهاز اون طرف ماه بعد هم دوباره ۳۰ گیگ میاد نمیدونم چیکار کنم در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2090 باید بتونیمتازه از بدبختی من به سیم کارتم ۳۰ گیگ اینترنت دادن دارم زورمو میزنم تموم شه نمیشهاز اون ط ... ای وااای اینجوری سخته دل کندن از گوشی😕😂خانوادتو به گوشیت وصل کن اونا استفاده کنن براتو نمونه 🥸
دلبر_گلگلی عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9225 ای وااای اینجوری سخته دل کندن از گوشی😕😂خانوادتو به گوشیت وصل کن اونا استفاده کنن براتو نمونه همینکارو میکنمبازم کلیش مونده 😑دیگه میخوام فیلمی چیزی دانلود کنم برا بسته بعدی که یه بارکی تو دو سه روز تموم شه برهاز همین فعلی هم ده گیگ مونده برا ده روزی فک کنم در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2090 همینکارو میکنمبازم کلیش مونده 😑دیگه میخوام فیلمی چیزی دانلود کنم برا بسته بعدی که یه بارکی تو دو سه ... واااای دست من باشه ی روزه تمومه🫠😂😂اره برو فیلمی چیزی دان کن حله🫠🙂 🥸
دلبر_گلگلی عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9225 واااای دست من باشه ی روزه تمومه🫠😂😂اره برو فیلمی چیزی دان کن حله🫠🙂 نه بابا تموم نمیشه کهفیلم هم بدتر وقت میگیره 😭چخبر تونستی شروع کنی؟ در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2090 نه بابا تموم نمیشه کهفیلم هم بدتر وقت میگیره 😭چخبر تونستی شروع کنی؟ پس کلا گوشیتو خاموش کن بده دست کسی پیشت نباشههنوز که نه...دارم برنامه ریزیارو انجام میدم چون امسال مشاور نمیگیرم ...از یک ساعت شروع میکنم تا کم کم عادت کنم🙂یهو نمیشه ساعت بالایی خوند 🥸
دلبر_گلگلی عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9225 پس کلا گوشیتو خاموش کن بده دست کسی پیشت نباشههنوز که نه...دارم برنامه ریزیارو انجام میدم چون امسال م ... بخوام رو راست باشم باید بگم که من کلا اول تا آخر سال یه ساعت خوندمنهایت سه ساعت بود که هنر میکردم سه ساعت میخوندم😂ولی خب باید ۸ ساعت بخونم در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2090 بخوام رو راست باشم باید بگم که من کلا اول تا آخر سال یه ساعت خوندمنهایت سه ساعت بود که هنر میکردم سه ... وااای🙂😂😂خدایی افرینالان ۸ساعت بخونی؟ 🥸
__diana__ عضویت: 1404/11/22 تعداد پست: 1423 خواستم اعلام کنم من مدرسه ام تموم شدههههههههههخوشبحالمم جهنم،جاییه که بعد از مرگت،بهترین شخصی که میتونستی باشی میاد ملاقاتت!
دلبر_گلگلی عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9225 وااای🙂😂😂خدایی افرینالان ۸ساعت بخونی؟ نه باباتا حالا ۸ ساعت نتونستم بخونم😂بعد دوستام ۸ ساعت کمترین مطالعشون بود در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2090 نه باباتا حالا ۸ ساعت نتونستم بخونم😂بعد دوستام ۸ ساعت کمترین مطالعشون بود پس تایم امتحانا چیی؟🫠😂خیلی میخوندیا...خودتم با کسی مقایسه نکن🥺 🥸
دلبر_گلگلی عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 9225 پس تایم امتحانا چیی؟🫠😂خیلی میخوندیا...خودتم با کسی مقایسه نکن🥺 نه بابا اصلا من همچین ساعت مطالعه ای نداشتم تا حالاهنر میکردم سه ساعت میخوندماغلب دو ساعت به پایینراستشو بخوای با تو واقعا رودربایستی ندارم هنوزم نمیتونم شروع کنم قدرتشو ندارم انگاری 😕 در موردش ناراحت نیستم ، در موردش دلم میخواد خودمو پرت کنم تو چاه
ririkono عضویت: 1405/04/04 تعداد پست: 2090 نه بابا اصلا من همچین ساعت مطالعه ای نداشتم تا حالاهنر میکردم سه ساعت میخوندماغلب دو ساعت به پایینرا ... عزیزمممم🫠🙂عب نداره امسال جبران میشههههه😝نگو ک توام ی خستگی عمیقی تو وجودته که نمیزاره شروع کنی؟چون من همینمقید این چند روزو زدم والا...گذاشتم وسطای هفته بعد شروع کنم 🥸