2777
2789
عنوان

گوشیم رو دزدیدن

70 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

من یه مدت خونه نبودم شاغلم وشغلم جوریه که مجبوری فقط یک روز ینی ۲۴ساعت میتونم خونه باشم مابقی رو سرکارهستم من دوتا گوشی داشتم یکی اندروید یکی ایفون ۱۳نرمال تک سیم که خدا شاهده چون خیلی دوس داشتم میدیدم همه هم سن وسالام ایفون خوب دستشونه منم رفتم قسطی این گوشی رو خریدم..کاری ندارم ک بخاطر قسطی خریدن چند درصد کشیدن روش و یه عالمه پول هنگفتی رو تا چند ماه قسط دادم..خلاصه من میرفتم سرکار گوشی اندرویدم رو میبردم این گوشی ایفونه میموند خونه

من دقیقا یه هفته بعد اخرین قسطم ک گوشی رو زدن ب نامم و اومدم خونه دیدم نه گوشیم هست نه کارتنش هست جالب اینجاس که اونی ک گوشی و کارتن رو دزدیده سلیقش بامن یکی نبود و قاب روی گوشی باب میلش نبود و دراورده انداخته زمین گوشی رو کارتن رو وشارژر و برداشته د برو ک رفتیم😂😂

منم هرچی اینترنتی سرچ میکنم نه میتونم ببینم ایا گوشی به نامم هست هنوز یا نه و نه میتونم پیگیری و اعلام سرقت کنم چون باید کد روی جعبه گوشی رو داشته باشم البته همه میگن چون جعبه دستم نیس کاری ازم برنمیاد..

خواستم دوستانی ک اطلاعی دارن کمک کنن ممنون

درضمن من تنها زندگی میکنم و باکسی کلا رفت وامد ندارم

فکر کنم همیشه عاشقت بمونم و این خیلی منومیترسونه....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی دزد زده به خونه و درکنار وسایل دیگه گوشی رو هم برده؟

میتونید اعلام سرقت کنید و همون موبایل فروشی براتون استعلام میگیره و بعد براتون از طریق سایت گوشی رو خاموش میکنن که دزد نتونه باهاش کار کنه یا حتی بفروشه.

هرکی بوده خوب میشناختت و خونتم اومده بوده یا تو حرفات متوجه شده بوده دوربین نداره خونت شکایت کن حالا شاید پیدا شد

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸
چجوری زدن ازت؟؟؟مردم عقده ای و حسود شدننباید جوری میکردی ک بزننباید مواظب بودیایفون برا دزد ایفونه ح ...

همین دیگ نه میدونم کی بوده نه میدونم چجوری بردنش

دزد از کجا فهمیده آیفون داری نکنه دوستات توی دستت دیدن راه خونه تو پیدا کردن

به دوستام نمیتونم شک کنم اخه این جور چیزارو ازشون ندیدم البته هیچی از هیچکس بعید نیس ولی چون نه دیدم نه میدونم،نمیتونم ب کسی تهمت بزنم خونمم دوربین نداره اینم بگم تازه تونستم بابدبختی پول پیش خونه جور کنم و تنها زندگی کنم زیاد وسایل انچنانی ندارم،دارم کم کم کارمیکنم جمع میکنم یکی دوتاهم دست دوم خریدم...راستش اون ایفون هم جدا از علاقه ای ک خودم بهش داشتم برای پس اندازمم روش حساب کردم بلخره گوشیم مثل طلا بفروشی خیلی درصد کمی ضررمیکنی..

بالاخره یکی اومده تو خونت اون طرفا دوربین نداره

ازمغازه دار و اینا بخوایی چک کنه

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
چجوری میتونی بخندیمن با کوچیکترین حادثع ها کل موهام سفید شده

عزیزم مگه میشه حرص وغصه نخورم؟درسته گوشیم چیزخاصی نبود وقتی دیگ دارن مردم ۱۸رو پیش خرید میکنن من دادم قسطی یه ۱۳نرمال برداشتم ولی همینم نزدیک یک سال برای پیش قسط اول و قسط ها لباس ولوازم شخصی و خیلی چیزا ک لازم داشتم رو نخریدم که پولم خرج نشه یاقسطم عقب نیوفته و چون جدا از قسط سودم روش بود واقعا سنگین میشد ولی خب این غصه و حرص خوردنم برای هفته اولی بود ک گوشیم دزدیده شده بود...الان فقط یادش میوفتم غمم میگیره ولی غمش همون لحظس و هتوز پیگیرم ببینم چجوری میشه انلاین این کارو کنم

چون گفتم ک کارم جوریه ک نمیشه جز اخر هفته ب کارای شخصیم برسم اخرهفته هم ک جای جواب منو نمیدن

بالاخره یکی اومده تو خونت اون طرفا دوربین نداره ازمغازه دار و اینا بخوایی چک کنه

عزیزم خونه من حومه تهرانه و بغلم هردوطرف خونس و ویوی خونم بیابونه😂همسایه هام نه کسی خونش دوربین نداره و همه بومی یا فامیل هستند

هرکی بوده خوب میشناختت و خونتم اومده بوده یا تو حرفات متوجه شده بوده دوربین نداره خونت شکایت کن حالا ...

اخه من چند ماهی میشه ک باکسی رفت وامد ندارم