2777
2789

🫠حس خوب گرفتم

اگه جز این دسته از افرادی رو من ریپلای نزن اگه دختر ازاد از لحاظ پوشش خار توی چشمته رو من ریپلای نکن اگه فکر میکنی زن باید کتک بخوره ولی سایه شوهر بالا سرش باشه رو من ریپلای نکن اگه فکر میکنی رابطه جنسی قبل ازدواج مشکلی نداره رو من ریپلای نکن اگه فکر میکنی سهمیه حق طبیعی اونایی هست که دارنش رو من ریپلای نکن اگه فکر میکنی بعد تجاوز یه نر به یه دختر باید اونو بگیره تا دختر بی آبرو نشه رو من ریپلای نکن اگه فکر میکنی تجاوز به یه دختر تقصیر پوششه رو من ریپلای نکن اگه فکر میکنی دختر باید قبل ازدواج بره ازمایشباکرگی رو من ریپلای نکن اگه فکر میکنی به قدری الافم که تاپیک دروغ بزنم رو من ریپلای نکن اگه جز کسایی هستی که اکست ولت کرده ولی باز تحقیر میشی و هروقت خواست برمیگردی به بهونه اینکه دوسش داری و برا خودت ارزش قائل نیستی رو من ریپلای نزن اگه جز افرادی هستی که جملاتتو به یه جنسیت قوم یا قشر خاص نسبت میدی بازم رو من ریپلای نکن نمیخوام باهات هم کلام شم فارغ از اینکه تاپیک چه موضوعی داره و تو با من هم نظری یا نه رو من ریپلای نکن خدایا ممنونم که تا اینجا کنارم بودی هیچوقت تنهام نذاشتی هروقت همه در های امید روم بسته شده بود تو خورشید امید و توی دلم به درخشش آوردی لطفا این بار هم کنارم باش و نتیجه زحماتم و نشونم بده منم قول میدم به چیزایی که فقط خودم و خودت ازش خبر داریم عمل کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در این لحظات نورانی، برای سلامتی و ظهور امام زمان دعا کنین که با ظهور دنیا بهشت میشه.

برگرفته از کتاب مکیال المکارم
برخی از خیرات و برکات ظهور امام زمان (عج):
https://www.ninisite.com/discussion/topic/10109014/

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکس نوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنين عليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

الهی خدا به حق این وقت عزیز

هرکی یه مشکلی داره گره از زندگیش باز کنه

تن سلامت به همه جیب پر پول بده

هیچ پدر و مادری شرمنده بچه هاش نشه

همه خانواده ها در کنار هم شاد باشن

سلامتی مردم کشورم و

حفظ ایرانم و رهبرمون اقا مجتبی

و در اخر

ظهور اقا امام زمانمون💚💫

بودنش بهانه است برای زندگی کردن): 🌱🤍