2777
2789
عنوان

کارت ملی بیاین

88 بازدید | 10 پست

19 سالمه میخوام برا کارت ملیم برم.. اگ الان برم چن سالگیم کارتش میاد؟؟بعضی از دوستام ک از 16 سالگی رفتن هنوز نیومده😂😐

و اینکه چه مراحلی داره؟

تو اینترنت نوشته بود قبلش باید از تو سایت وقت بگیرین.. ولی مامانم میگ اینجوری نیس

زندگی همین است، روشنایی خفیفی که در تاریکی شب خاموش میشود!

عزیزم از اول همه باید شناسنامت جدید و عکسدار باشه

بعد باید بری تو سایت ncr ثبت نام کنی

برای باطل شدن هرچی سحر و جادو و طلسم و جن و همزاد و انرژی منفی ۴۵ روز هرروز کامل سوره بقره بخونید و ول نکنید یا صوتش رو بذارید تو خونه بلند پخش شه اما خوندن بهتره اما اصلا ول نکنید هرروز انجام بدید هرچی باشه باطل میشه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

حالا چه اصراریه میخای چکار

یه عکسی ازت میگیرن افسردگی میگیری

عین وزغ پرس شده میکنن آدمو

من که دلم میخاد گم بشه

این جهان پوچ ترین معرکه در دیده ی ما بود و از این رو هرگز ، سر عمری که سپرشد به لب تیغ قضاوت گله ای نیست زخلق...

حالا چه اصراریه میخای چکار یه عکسی ازت میگیرن افسردگی میگیری عین وزغ پرس شده میکنن آدمو من که دلم می ...

وا خب واسه بانک و کار و دانشگاه لازم داره باید باشه

برای باطل شدن هرچی سحر و جادو و طلسم و جن و همزاد و انرژی منفی ۴۵ روز هرروز کامل سوره بقره بخونید و ول نکنید یا صوتش رو بذارید تو خونه بلند پخش شه اما خوندن بهتره اما اصلا ول نکنید هرروز انجام بدید هرچی باشه باطل میشه

حالا چه اصراریه میخای چکار یه عکسی ازت میگیرن افسردگی میگیری عین وزغ پرس شده میکنن آدمو من که دلم می ...

خودمم زیاد مشتاق نیستم ک برم😂

ولی چون میخوام کارت بانکی و سیم کارت ب نام خودم بگیرم کارت ملی باید باشه

زندگی همین است، روشنایی خفیفی که در تاریکی شب خاموش میشود!

خودمم زیاد مشتاق نیستم ک برم😂ولی چون میخوام کارت بانکی و سیم کارت ب نام خودم بگیرم کارت ملی باید با ...

اون که اره شوخی کردم باهات

الان اقدام کن زودتر بهت بدن

این جهان پوچ ترین معرکه در دیده ی ما بود و از این رو هرگز ، سر عمری که سپرشد به لب تیغ قضاوت گله ای نیست زخلق...

کد ملی تو شناسنامه هست

عزیزم ربطی به کد ملی نداره اونا کارت ملی رو میخوان که احراز هویت کنن عکس رو با این ادم تطبیق بدن ببینن اینیکه اومده خودشه یا یکی دیگه اومده جاش حساب باز کنه یا استخدام بشه یا بره دانشگاه

عزیزم ربطی به کد ملی نداره اونا کارت ملی رو میخوان که احراز هویت کنن عکس رو با این ادم تطبیق بدن ببی ...

خب کارت ملی عکسته با کدت

شناسنامه هم همینه تازه کامل ترم هست

من هحوز کارتمو نگرفتم با همون شناسنامم کارامو میکنم فقط یبار بهم گیر دادن باید کارت ملی بیاری

لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم

خب کارت ملی عکسته با کدتشناسنامه هم همینه تازه کامل ترم هستمن هحوز کارتمو نگرفتم با همون شناسنامم کا ...

جایی کار نمیکنی حتما اگه بخوای استخدام بشی کارت ملی میخوان ازت