2821
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 102 پست
به نظر من تجربه شخصیم بعد از کلی تخقیق درباره راه شناخت جنسیت پسر و دختر با توجه به آزمایش بتا اینه ...

ای بخورمت دختر بلاخره یکم روحیه گیر اومد 😀😀

خدایا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکن
علایم داشتی 

علاعم پسر؟اره مثلا تنبل نبودم اولش عاشق ترشیجات و چیز های شور بعدش عاشق شیرینی جات البته معمولی نه زیاد .ولی مثل بارداری دختر ورم داشتم و دارم که بقیه رو در باره جنسیت به شک میندازه و تست جوش شیرین هم گفت پسر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بخورمت دختر بلاخره یکم روحیه گیر اومد 😀😀

من چون دوبار آز دادم و هر دو تیتر بود قشنگ دیدم که سرعت بالا رفتن بتام خیلی بالا نبود ولی مال دوستم در عرض ۲ یا ۳ روز از منفی رسیده بود به ۱۰۰۰

تست جوش شیرین چجوریه

البته برای الان نیس مال اخرای ماه دوم و سومه .تو لیوان یه بار مصرف😂ادرار میریزی و ۱ قاشق چایی خوری جوش شیرین میریزی دو مدل میشه یا کف میشه روش عین دلستر 😂و کف نمیخوابه .یا خیلی کم کف میکنه و صدا ی سیسسس میده و صاف میشه زود .که الان یادم نیس کودوم دختره و کودوم پسر .تو نت سرچ کن😀😀البته خیلی روش حساب نکن برای خیلی ها شانسی درست در اومده .برای فانه ولی حتما انجام بده باحاله 

البته برای الان نیس مال اخرای ماه دوم و سومه .تو لیوان یه بار مصرف😂ادرار میریزی و ۱ قاشق چایی خوری ...

خسته نباشی دختررررر با این همه اطلاعاتت🤣😄😄

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
البته برای الان نیس مال اخرای ماه دوم و سومه .تو لیوان یه بار مصرف😂ادرار میریزی و ۱ قاشق چایی خوری ...

نمیدونم چقدر قطعیه ولی مال من درست بود ‌.

اخه میگن بچه دختر باشه ادرار اسیدی و و پسر باشه ادرار قلیایی میشه برای همین تست جوش شیرین رو انجام میدن که متناسب با قلیایی یا اسیدی بودنش واکنش نشون میده .

من باردار نباشم میام سر تو خالی میکنمااا😒😒😒😒😒😞😞😞😞

منکه دارم میگم میخوای مطمن باشی از حاملگی فردا یا پس فردا بیبی بزن .

امیدت به خدا باشه ولی خب مثبت کاذب هم در نظر بگیر .البته به نظر بیبی هم مشکل داره خیلی کمرنگه خط اولشم .اما من حاله میبینم .حالا اگه فردا بیبی زدی و پر رنگ تر شد یعنی حامله ای و درسته .چون بتا هر روز بالا میره دیگه پس باید فردا پر رنگ تر شده باشه

منکه دارم میگم میخوای مطمن باشی از حاملگی فردا یا پس فردا بیبی بزن . امیدت به خدا باشه ولی خب مثبت ...

ایشالا...فردا ک ن...میزارم پس فردا ک مطمئن شم

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز