2777
2789
عنوان

پی ار پی مو

60 بازدید | 12 پست

من امروز انجام دادم خانم تکنیسین میگفت باید با مزوتراپی باهم انجام بدی تا تاثیر زیادشو ببینی ولی من از خیلیا شنیدم که اتفاقا مزو و پی ار پی رویه ماه در میون توصیه میکنن

به نظرتون برای بازار گرمی گفت یا واقعا باید با هم انجام داد؟

از کدوم نتیجه بهتری گرفتید

چجور مسافرت بودی اما رفتی کلینیک دروغات کنتور نمیندازه

برای ادمای سطح پایین مثل شما که سفر براشون صرفا چادر زدن تو پارکه باید بگم ادمایی هستن که میرن سفر و از امکانات اون جا نهایت استفاده رو میکنن میرن سفر ترکیه کلی لباس هم میخرن میرن سفر ژاپن وسیله و ابزار میخرن میرن سفر دوبی تجارت هم میکنن شما سطح درکت خیلی پایینه تره که این چیزارو بتونی حتی تصور کنی 🥲

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برای ادمای سطح پایین مثل شما که سفر براشون صرفا چادر زدن تو پارکه باید بگم ادمایی هستن که میرن سفر و ...

به عنوان کسی که تو حسرت یه کادو از شوهره زیاد بلند پروازی میکنی😅

سفر انواع مختلف داره و به قصد نیت های متنوعی انجام میشه

منتها دروغت کاملا واضح بود چون نمیتونی تو کمتر از نیم روز برگردی و صبحش مشغول کار پیچیده ای مثل پی ار پی شده باشی

طبیعیه این مشکلو نداشته باشم چون شوهرم هیچوقت سرم داد نزده

بداخلاقی و خساست نداشته ک موهام دچار مشکل بشه

از سلامت موهام میتونی به سلامت رابطم پی ببری

بااین همسری ک تو داری ایشالا دفعه بعد برا تومور سرت تو سفری🥺😂چون قشنگ دیوونت میکنه البته همینم از سرت زیاده

عقدم برای اولین بار با پیام از همسرم خواستم برام پول بزنه، قشنگ حس کردم یه لحظه شکستم و فرو ریختم 😑

من از ۱۸ سالگی دیگه از کسی پول نگرفته بودم

متن تاپیک خودت

شوهر تو انقدر شعورش پایینه ک نمیدونه خودش باید یه مبلغ ثابت حتی کم ماهانه برات شارژ کنه

بعد این همه فرت فرت بیرون میدی جمع کن بوی لجنت اینجارو برداشت

ضمنا به واسطه شغل شوهرم تو یک دقیقه میتونم اطلاعاتتو دربیارم و یجوری گوشتو بپیچونم ک تا عمر داری فراموشت نشه

پس گوز گوز نکن برو به بدبختیات فک کن

به عنوان کسی که تو حسرت یه کادو از شوهره زیاد بلند پروازی میکنی😅سفر انواع مختلف داره و به قصد نیت ه ...

ببین تو واقعا مریضی

من نیازی به اثبات خوشبختیم به تو ندارم خدا از همه چیز آگاهه

بله من همسرم انقدر درگیر کسب روزی حلال هست که اول زندگی تونستیم خونه داشته باشیم اونم جای خوب شهر معلومه که چنین مردی فرصت و ذهنی ازاد برای خرید کادو نداره اما هر چی بخوام برام فراهم میکنه

این بازی چرک و کثیف رو تموم کن چون ته نداره و اونکسی که هی بیشتر حرص میخوره و عذاب میکشه خودتی جانم

اینکه انقدر وقت میذاری تایپ میکنی که حرص خالی کنی برام کاملا واضحه که چقدر عقده داری من حتی نود درصد پیام هاتم باز نمسکنم بخونم انقدر بچه ای آخه؟!

تو حتی خونتم به نام مادرشوهرتهههه🤣🤣🤣🤣واااای دیگه تهش بود

خدا به دل ادما نگاه میکنه بهشون میده

امیدوارم دلتو به اندازه ای بزرگ بکنی که تو خرج اجاره خونه ات نمونی

ببین تو واقعا مریضی من نیازی به اثبات خوشبختیم به تو ندارم خدا از همه چیز آگاهه بله من همسرم انقدر د ...

حق داری یجوری خودتو آروم کنی 😂توجیحت: شوهرم چون سرکار میره پس دیگه برام هدیه نمیخره

نه جانم مردی که بخوادت سر قله قافم باشه هدیه تورو فراموش نمیکنه

اون بهت علاقه نداره

بعدش هم منم اگ پول خونه رو مادرشوهرم میداد میتونسم صاحب خونه بشم

ما تو خونه خودمون میشینیم نه خونه منتی مادرشوهر که پس فردا اگ مطابق میلش رفتار نکنی با تیپا بیرونی😂😂

ضمنا ما بزرگ تر از اینا میخوایم که سرمایمونو رو خونه بخوابونیم وگرنه خیلی وقت پیش خریده بودیم

خدا به دل ادما نگاه میکنه بهشون میده امیدوارم دلتو به اندازه ای بزرگ بکنی که تو خرج اجاره خونه ات نم ...

نگران نباش فوقش دو شب تورو قرض میدیم به صاحب خونمون اجاره عقب افتادمون جبران میشه

نگو نه که شغلت همینه🥺ناراحت میشم

وقتی هنوز برای بردنِ بحث به رخ کشیدن چهاردیواریت متوسل میشی خونهت مال خودت ولی شخصیتت هنوز اجارهایه

نگران نباش فوقش دو شب تورو قرض میدیم به صاحب خونمون اجاره عقب افتادمون جبران میشهنگو نه که شغلت همین ...

خیلی خیلی متاسفم برای شخصیت و خانواده ای که نتونستن درست تربیتت کنن من معلمم و توهینی که به من کردی رو هرگز نمیبخشم تا الان هر چرت و پرتی گفتی گذاشتم پای بچگی و دل سیاه و چرکینت ولی حق اینکه چنین توهینی به من بکنی رو نداشتی بدون که واگذارت کردم به خدا و روزی میاد که حلالت نمیکنم باید جوابگو باشی یادت بمونه اینو

زین پس هیچجوابی هم به کامنت هات نمیدم فقط منتطرم خدا جواب این توهین زشتت رو بده

خیلی خیلی متاسفم برای شخصیت و خانواده ای که نتونستن درست تربیتت کنن من معلمم و توهینی که به من کردی ...

گناه خودتو نشور

هرکس طعنه ای بر دیگری زند نمیمیرد تا به ان دچار شود

مستجر بودن و درامد منو وسیله تمسخر قرار دادی

زمین گرده

شاید تو روزی اصلا نتونستی حتی خونه اجاره کنی

کارت از هرززه هاام بدتره

تو دلت سیاه بود ک یه جمله من تو تاپیکتو نتونستی تحمل کنی عقده ای