2777
2789
عنوان

بیاید لطفا

29 بازدید | 5 پست

من چند روز پیش بیو اکسمو دیدم نوشته بود روحت شاد داداش منم نگران شدم و پیام دادم و جواب داد و زنگ زد و باهم صحبت کردیم گفتیم همو ببینیم ولی روز و ساعت دقیقی نگفت فقط گفت ۲ روز شیفت داره و بعدش میتونه بیاد منم الان منتظرم پیام بده یا زنگ بزنه ولی انگار نه انگار

به نظرتون من پیام بدم ؟ بگم میای امروز همو ببینیم ؟

اکسته اصلا بهش خودت پیام نده خودش بخواد پیام میده بعدشم اصلا نباید به اکس برگشت از من گفتن برگشتم ر ...

غرورم اجازه نمیده پیام بدم

قرار نیست به هم برگردیم فقط میخوایم همو ببینیم دیدن معمولی ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

غرورم اجازه نمیده پیام بدم قرار نیست به هم برگردیم فقط میخوایم همو ببینیم دیدن معمولی ...

میدونی چرا میگم پیام نده چون فاز برش میداره میگه هنوز تو نخ منه خودش از نظر من پیام بده بهتره

و اگه یه دیدار معمولی اشکالی نداره ببینش

میدونی چرا میگم پیام نده چون فاز برش میداره میگه هنوز تو نخ منه خودش از نظر من پیام بده بهترهو اگه ی ...

تو این ۲ سال که کات کردیم من اصلا پیام ندادم تا چند روز پیش نگران شدم ، چند باری هم بعد کات همو دیدیم و صحبت کردیم باهام ....

منم اینجا بلا تکلیفم نمیدونم آماده شم نشم یهو زنگ بزنه بگه بیا چیکار کنم 🤦🏻♀️

تو این ۲ سال که کات کردیم من اصلا پیام ندادم تا چند روز پیش نگران شدم ، چند باری هم بعد کات همو دیدی ...

چطوری بعد کات میتونین بدون حس داشتن بهم همو ببینید سختت نیست خاطراتت تکرار نمیشن؟

اگه اینطوریه خودت بهش پیام بده و بپرس ببین میاد یا نه