2777
2789
عنوان

فرهنگیان

106 بازدید | 16 پست

سلام. دوستان من. تراز سوابق ۶۱۰۰ میشه. تراز کنکورم ۵۳۰۰. تراز کنکور فرهنگیان ۷۱۰۰ حدودی میشه به نظرتون دعوت میشم استان گیلان منطقه سه تورو خدا اگه. اطلاع ندارین تو دلمو خالی نکنین رشته ام تجربیه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر احتمال داره به نظرتون ؟ به خدا خیلی نا امیدم یعنی امیدم به مو بنده

ببین منطقه سه هستی خب ، باتوجه به ترازای قبولی که پارسال بوده قبولی امسال ولی نتیجه اخرت به مصاحبت بستگی داره

دختر منم امسال کنکور داده و همش دارم ترازو معدل درمیارم . برا متطقه سه هم احتمال زیاد دعوت میشیما هم ...

بستگی داره خیلی از جاهای گیلان مثل لاهیجان و سیاهکل با هم بومی ی منطقه حساب میشن ولی یکیشون منطقه 2 عه یکیشون 3 بخاطر همین تراز دعوت میره بالاتر

دختر منم امسال کنکور داده و همش دارم ترازو معدل درمیارم . برا متطقه سه هم احتمال زیاد دعوت میشیما هم ...

فکر نکنم منطقه سه یا دو بودن تو فرهنگیان تا ثیر بزاره من که. اینقدر نا امیدم. از مهر دارم دوباره شروع می کنم

ببین منطقه سه هستی خب ، باتوجه به ترازای قبولی که پارسال بوده قبولی امسال ولی نتیجه اخرت به مصاحبت ب ...

پارسال دوازدهمی بودم. تراز مصاحبه ام ۹۲۰۰ بود. سوابق ام ۵۰۸۰. کنکور ۵۲۰۰. فرهنگیان ۷۲۰۰. با قبولی ۶ تا فاصله داشتم. التدایی شهرم قبول شم