2777
2789
عنوان

زندگی های قبلی

66 بازدید | 9 پست

دیشب یه کلیپ دیدم تو اینستا میگفت اگه میخوای بدونی تو زندگی های قبلیت چی شکلی بودی پنج دقیقه بدون اینکه به اطراف نگاه کنی تو آینه خیره شو تو چشای خودت

من قبل تر ها که نوجوون بودم این کارو میکردم بعد یه دقیقه چنان ترسی وجودمو میگرفت که خدا میدونه🫤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه زندگی قبلی داشته بود باشمم هیچ وقت دوست ندارم راجع بهش چیزی بدونم

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک

اگه زندگی قبلی داشته بود باشمم هیچ وقت دوست ندارم راجع بهش چیزی بدونم

چرا

نام کاربری یادم نمیمونه! ادب رعایت شه لطفا🌀 او قند روزهای تلخ من است🍇در میان هیاهوی بی پایان این جهان، من هنوز به آرامش یک شب ساکت، به نور ماه و به رویاهایی که هیچ کس از آن ها خبر ندارد پناه میبرم🌎✈️. شاید دنیا همیشه مهربان نباشد، اما من هنوز دلم میخواهد قشنگی هایش را باور کنم🌜🌌 ... این عوعو سگان شما نیز بگذرد. آن کس که اسب داشت غبارش فرو نشست، گرد سم خران شما نیز بگذرد. و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند.🌬️🍂

چرا

چون همش می خوام به اون فکر کنم از فکر زندگی الانم بیام بیرون

افسردگیم بگیرم اگه زندگی قبلیم بد یا خوب بود

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک