2777
2789
عنوان

عصب کشی

35 بازدید | 6 پست

امروز رفتم دندان پزشکی گفت عصب کشی میخواد،عصب کشی و پُر اینا کنم ۲۳ تومن میشه .بعد یکی دو تا دندونام جراحی میخواد گفت ۸ تا ۱۰ تومن میشه .قیمت همینه واسه عصب کشی یا گرون گرفته

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی به دندون دارهولی خوب گفته قیمت رو

دندون شماره پنجم رو گفت عصب کشی میخواد

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

من تابستون پارسال عصب کشی کردم بدون روکش 4و نیمینی از پارسال تا الان چهار برابر شده؟؟ 😐😐

نمیدونم یه دندون شماره ۵ رو گفت ۲۳ تومن عصب کشی و پُر میکنم،۲۳ تومن واسه یه دندون زیاده

نمیدونم یه دندون شماره ۵ رو گفت ۲۳ تومن عصب کشی و پُر میکنم،۲۳ تومن واسه یه دندون زیاده

بستگی داره چ شهری باشی..

من الان سرچ کردم امسال قیمت عصب کشی تو شهر ما از 9 تومن شروع میشه تا 13..

باز مثلا اگ تهران باشی گرون تره خیلی

زندگی همین است، روشنایی خفیفی که در تاریکی شب خاموش میشود!

بنظرمزیاد گفته من آگهی دیوار چک میکنم قیمتها خیلی مناسبه البته که مهارت دکترهم مهمه و اینکه مواد خوب و خارجی واسه پر کردن استفاده کنن ..من چند سال پیش با امالگام خارجی پر کرد دو تومن گرفت البته الان شاید همون پنج میلیون بشه

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑