lili_bluelady101 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 703 عنوان حسودیم میشه 82 بازدید | 12 پست حسودیم میشه به خانمایی که دغدغه شون فقط ناهار چی بپزم چی بپوشم و چه رنگی لاک بزنمهزن باید این باشه و واقعا فکر معیشت پیرش نکنهمن فقط غصه قسط دارم زندگی دارم بیکاری وبدهی و قیمت دلار و بازار دارمخیلی خسته ام 1405/06/10 | 12:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دالیما عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 6640 تازه فکر شوهربد و بچه های بد اخلاقم هست این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
lili_bluelady101 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 703 تازه فکر شوهربد و بچه های بد اخلاقم هست من بچه ندارم شوهرمم اخلاقش خوبه ولی اب خوش از گلوم پایین نمیره فشار مالی دیوونم کرده
lili_bluelady101 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 703 حالا میان بت میپرن میگن خودت انتخاب کردی اره شاید اینجا بگن ولی دور و بریام نگفتن تا حالا چون نذاشتم بدونن چقدر کارد به استخونم رسیده
ایبوبوم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 3805 من بچه ندارم شوهرمم اخلاقش خوبه ولی اب خوش از گلوم پایین نمیره فشار مالی دیوونم کرده چقدره حقوقتون
lili_bluelady101 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 703 چقدره حقوقتون من خودم ۳۰ اینطورا همسرم نوسان دارهما ورشکست شدیم بدهی و مشکل زیاد داریمماهی صد هزینه داریم. اجاره قسط بدهی هزینه جاری با این دلار بازارم خوابیده اصلا وحشتناکه
دالیما عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 6640 من بچه ندارم شوهرمم اخلاقش خوبه ولی اب خوش از گلوم پایین نمیره فشار مالی دیوونم کرده چون فکرت معطوف بُعد مالی شده باید توکل برخدا کنی مثل من به خدا اعتماد کن همه چی حل میشه منا ببین هم الان که دارم باهات حرف میزنم شوهرم تهدید کرده فروشگاهت را آتیش میزنم یا۵۰۰تومن پول جور کن بده من ولی من بخدا توکل کردم و آرومم این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
lili_bluelady101 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 703 چون فکرت معطوف بُعد مالی شده باید توکل برخدا کنی مثل من به خدا اعتماد کن همه چی حل میشه منا ببین هم ... ای بابا خدا صبرمون بدهمن سه ساله درگیرم واقعا بریدم هی نذر و نیازم میکنم ولی کو خدا خواهر؟!خب اخه ۵۰۰ میخواد چیکار؟! چرا تو بدی؟!! پول خرده یه خانوم ۵۰۰ جور کنه بهش بده؟
دالیما عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 6640 ای بابا خدا صبرمون بدهمن سه ساله درگیرم واقعا بریدم هی نذر و نیازم میکنم ولی کو خدا خواهر؟!خب اخه ۵ ... دعای الهم را بخون عالیه من بهش رسیدمنمیدونم زوره انقد منا زده یه خواهر هم دارم اونم شوهرش کتکش میزنه و حرف زور بهش میزنه اینم شانس ماست عزیز این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
lili_bluelady101 مدیر استارتر عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 703 دعای الهم را بخون عالیه من بهش رسیدمنمیدونم زوره انقد منا زده یه خواهر هم دارم اونم شوهرش کتکش میزنه ... به خدا ازدواج نمیکردیم ما زنها خودمون پیشرفت میکردیمدعای چی؟ نفهمیدم