2777
2789
عنوان

برررریدم دیگه

88 بازدید | 33 پست

خانوما بچه دوم من الان ۱۹ماهشه و من واقعا واقعا واقعا،از ته قلبم،با همه وجودم از بچه داری خسته شدم

و روزی هزاران بار و شایدم بیشتر میگم اخه دومی اوردنم دیگه براچی بود!؟!؟

کمکم کنید،عاجزانه میخوام کمکم کنید

دیگه کشش ندارم،باورتون نمیشه دیروز تو مهمونی چقدر بهم سختتتتت گذشت،۲۴ساعت به اندازه یکماه بر من گذشت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تحمل کن

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😅😅.....(اعتماد🚫) جاده اییه ک مقصدش تنفره.....من😊... شیفته 😍آدمهایی هستم که مراقب تاثیر کلامشان بر قلب و روح دیگران هستند...(یه خردادی خوش قلب😍)

نمیدونم حقیقتا

صبرتو زیاد کن منم مادر دوتا بچم ی پسرتخس وشیطون منم هیچ کجا بهم خوش نمیگدره هرجا برم کن فیکون میکنه دیگه چکار کنم خودکرده را تدبیر نیس

حیا چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده😍پررنگترین خط قرمز حرمته حرمت که شکسته شد دیگه نباید راه ارتباطی بمونه!!!!

عزیزم داره درد دل میکنه همدردی کن نه تیکه بنداز

اول اینکه صحبتم با شما نبود تاپیکم مال شما نبود

دوم اینکه تیکه نبود ب والله سوال پرسیدم

حیا چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده😍پررنگترین خط قرمز حرمته حرمت که شکسته شد دیگه نباید راه ارتباطی بمونه!!!!

اول اینکه صحبتم با شما نبود تاپیکم مال شما نبود دوم اینکه تیکه نبود ب والله سوال پرسیدم

تایپک مال من نبود ولی من با اون خانوم دوستم

یک جور هایی تیکه بودش اومد درد دل کنه ته دلش رو خالی نکن

اگه میخوای این مدلی با بقیه هم سرد برخود کنی چرا اصلا ثبت نام کردی؟

تایپک مال من نبود ولی من با اون خانوم دوستم یک جور هایی تیکه بودش اومد درد دل کنه ته دلش رو خالی نکن ...

چقدر سخته که ب یه ادم احمق ثابت کنی که احمقه

خدا منو مرگ بده ک دومیم رو اوردم

خدا نکنه عزیزم این دوست شماست من ب شما تیکه ننداختم

خدا منو مرگ بده ک دومیم رو اوردم

تو تایپکت داره منو مواخذه میکنه دوستت