2777
2789
عنوان

تعداد پاسخبرگ

83 بازدید | 16 پست

کسی تعداد پاسخبرگ های نهایی دوازدهم رو میدونه بهم بگه دقیق

و اینکه عربی دوتا پاسخبرگ داشت؟؟

و اینکه کاش جوابامون رو میتونستیم ببینیم چک کنیم ببینیم چیکار کردیم بعد اعتراض میزدیم چرا پاسخبرگ خودمونو نمیتونیم ببینیم چرا اصلا به این فکر نمیکنن

ریاضی 11 شدم حداقل گفتم یه 13 میشم

شیمی 15.75 زیست 15.5 همرو فکر میکردم بالای 17 میشم حداقل

زبان 19.75 ادبیات 17.75 دینی 17

عربی 13.75 به نظرم خیلی کم دادن خیلی بیشتر حقم بود

سلامت 15.25 هویت 15.75 فیزیک 14.25 خیلی کم بود به نظرم اینم حقم بیشتر بود ولی بدبختی جوابامو دقیق یادم نمیاد تصحیح کنم ولی میدونم در حد 17 نوشته بودم

چی کار کنم اعتراض بزنم یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد هر امتحان تمام جوابامو نوشتم برای خودم

اوهوم باید اینکارو میکردم ولی بازم کثافتا چرا یه گزینه نمیذارن پاسخبرگ اسکن شده خودمونو ببینیم بفهمیم چه غلطی کردیم دقیق

مگه با این نمرات پشتم میمونن؟؟وضعیت خیلی خراب ترم دیدم رفتن دانشگاه

نه اخه من چون سه چهارسال پشت بودم فکرکردم میخاین پشت بمونین

خوب میکنی برودانشگاه اصن دیوونه کنندس پشت کنکورموندن

نه اخه من چون سه چهارسال پشت بودم فکرکردم میخاین پشت بمونینخوب میکنی برودانشگاه اصن دیوونه کنندس پشت ...

من اگه پشت بمونم تغییر رشته میدم کنکور ریاضی میدم دیگه دیوونه نیستم تجربی بدم علاقم داره نسبت به تجربی و کار های درمانی خیلی کم میشه دلم مهندسی میخواد

تعداد صفحات پاسخبرگ پایه دوازدهم رشته تجربی برای چککردن :

🔹 دینی ۳ صفحه

🔹 عربی ۲ صفحه

🔹 فارسی ۳ صفحه

🔹 زبان ۲ صفحه

🔹 شیمی ۳صفحه

🔹 سلامت ۳ صفحه

🔹 علوم اجتماعی ۳ صفحه

🔹 زیست ۲ صفحه

🔹 ریاضی ۴ صفحه

🔹 فیزیک ۴ صفحه

صفحات رسمی فرهنگیان

ایول به زبانت عالیه

مرسیی ممنونم زبانم آخر امتحان خسته بودم یه اشتباه کوچیک داشتم متن رو سریع خوندم وگرنه 20 میشد

جدی فکر مهاجرتم زبانم خوبه ولی میدونم رشته های تجربی به غیر پرستاری که ازش متنفرم هیچ کدوم بدرد مهاجرت نمیخورن