2777
2789

اسمش خانه داریه😊😊😊🤌🤌🤌

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خونه جمع کنید و جاروکنید و اتو کنید و رخت بشورید و غذا بپید و بیان غر بزنن سرمون به عنوان تشکر

از وقتی خودم آشپزی یاد گرفتم همیشههههههه از مامانم بابت وقتی که برامون گذاشته تشکر می کنم

ینی بزرگ ترین کلاه برداری دنیا غذا پختنه 3 4 ساعت سرپایی برا 10 دیقه غذا خوردن با غر فراوان

وقتی جوابتو نمیدم ازت نترسیدم فقط نمیخوام وقت با ارزشمو برای حالی کردن توی نفهم حروم کنم اگه میخواستی بفهمی سری اولی قانع میشدی.ارزش ادما به پولشون نیست.خواهشا از پا منقل پا میشید تاپیک نزنید.اعصاب و روانم چیز با ارزشیه بخاطر تو نابودش نمی کنم.از آدمای خود چص پندار خوشم نمیاد.خانوم و اقا درخواست ندید برخورد می کنم حتما.بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم. رفتار من برازنده شخصیت توئه. ادبیاتم با شعور تو سته.اگه یه وقت حس کردی بات درست حرف نمی زنم بدون از بی شعوری خودته

من خودم رو میگن ها مخاطبم شما نیستید بهتون بربخورهخانه دارِهتل همون خدمات هتل هست یه سرچی تو گوگل بک ...

من اینجوری بهش نگاه نمیکنم

اشپزی.نظافت .خریدو ...... واسه سلامت خانواده خودمونه .یه جور عشق و جریان زندگیه

اگه تقسیم کار کنید خسته هم نمیشید

ازش لذتم میبرید

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

طبق قانون میتونی مهریه تو بزاری اجرا و بهش بگی پرستار و مستخدم 24 ساعته واسه بچش استخدام کنه

وقتی جوابتو نمیدم ازت نترسیدم فقط نمیخوام وقت با ارزشمو برای حالی کردن توی نفهم حروم کنم اگه میخواستی بفهمی سری اولی قانع میشدی.ارزش ادما به پولشون نیست.خواهشا از پا منقل پا میشید تاپیک نزنید.اعصاب و روانم چیز با ارزشیه بخاطر تو نابودش نمی کنم.از آدمای خود چص پندار خوشم نمیاد.خانوم و اقا درخواست ندید برخورد می کنم حتما.بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم. رفتار من برازنده شخصیت توئه. ادبیاتم با شعور تو سته.اگه یه وقت حس کردی بات درست حرف نمی زنم بدون از بی شعوری خودته

زندگی خودم رو میگم مشکل اینجاس تقسیم کار نمیشه قدردانی نمیشه به حاش ایرادگیری و سرکوفته

خودتون اینجوری عادتشون دادید

اگه از اول به اعضای خانوادت میفهموندی که باید کمک کنن و کار شما از محبتتونه نه وظیفه الان به ایراد کرفتن نمیرسید

اونم میگه چشم

اره دیگه پر رو شدن

لابد این کار کردی بهت خیلی حال داده

نه من مجردم شوهر کو

خودتون اینجوری عادتشون دادیداگه از اول به اعضای خانوادت میفهموندی که باید کمک کنن و کار شما از محبتت ...

شوهرم صبح ساعت ۷ میره ۱۲ شب میاد بخاطر شغلش

بچه ها کوچکن

کی کمک کنه؟

کمک نمیخوام فقط هیچچی نگن