2777
2789
عنوان

امتحان نهاییییییییییییی

174 بازدید | 16 پست

یازدهمم دوتا درسو افتادم ولی خب برای خوندن دوازدهمم از الان شروع کردم و میدونم که قرار نیست بیفتم

دوتا رو تک ماده کنم؟یه خبری اومده نمیدونم چیه میگن اونایی که تک ماده شه قابل ترمیم نیست کسی اطلاعی داره؟؟؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از ناظم میپرسم میگ نمیدونم😑چنل کنکور ایرانو داری؟چقد حرفاش راسته بع نظرت؟

آره دقیقا منم از همونجا دیدم ولی گاماس بیست اینو گفت

در حالت کلی اگه درسی رو تک ماده بزنید و دیپلم بگیرین مشکلی برای ترمیم معدل ندارین✅

⚠️ولی اگه : درسی رو تک ماده بزنید ولی هنوز درس افتاده داشته باشین و دیپلم نگرفته باشین ؛ باید موقع ثبت نام ترمیم معدل اول تک ماده ها رو حذف کنید، بعد از اول انتخاب واحد و ثبت نام ترمیم معدل رو انجام بدین که یخورده دردسر داره

آره دقیقا منم از همونجا دیدم ولی گاماس بیست اینو گفتدر حالت کلی اگه درسی رو تک ماده بزنید و دیپلم بگ ...

اینم منم شنیدم منتهی صبح کنکور ایران گذاشته بود یازدهمیا و دوازدهمیا تک ماده نکنن نگران شدم

میشه بفرستی براممممم؟بزنیم یعنی؟

✔️ طبق آخرین بخشنامه، مشمولان ترمیم سابقه تحصیلی، با هر نمرهای امکان ترمیم سابقه تحصیلی در خردادماه را دارند

❌ اینکه دروس تک ماده شده قابل ترمیم نیست، درست نیست!

⚠️ در حالت کلی اگه درسی رو تک ماده بزنید و دیپلم بگیرید مشکلی برای ترمیم معدل ندارید

!!️ ولی اگه : درسی رو تک ماده بزنید ولی هنوز هم درس افتاده داشته باشید و دیپلم نگرفته باشید ؛ باید موقع ثبت نام ترمیم معدل اول تک ماده ها رو حذف کنید، بعد از اول انتخاب واحد و ثبت نام ترمیم معدل رو انجام بدید که یه مقدار دردسر داره

📎 کلا اگر درس افتاده داشته باشید، یا باید اول تک ماده بزنید و یا شهریور و دی اون درس رو پاس کنید؛ و در خردادماه ترمیم نمره رو انجام بدید

✨تک ماده: تبدیل عنوان «مردود» به «قبولی» بدون تغییر نمره و بدون شرکت در امتحان

✨ترمیم معدل: فقط روی نمره موثر در سوابق تحصیلی کنکور اعمال میشه و معدل دیپلم رو تغییر نمیده

@SiiibTorsh