2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کسی که توسان میخره باید درآمدش هم مثل توسان باشه ..الان یه دست لنت عقب و جلو توسان با هزینه تعویض نزدیک ۲۲میلیون هست ...یه تعویض روغن موتور و گیربکس نزدیک ۲۵میلیون هست

همه چیز خرید ماشین نیست

کمترین هزینه سرویس دوره ای همین روغن هست

پله پله!اول با همین ۲تومن یه ماشین بگیر .کم کم مدلشو ببر بالا

ظاهرا ایران زندگی نمیکنی شما

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

تا وقتی جنسیس هست🤩🤩 تو سان به چشمم نمیاد🙃

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
ظاهرا ایران زندگی نمیکنی شما

دختر ۲۰ ساله ای که ۲میلیارد داره قطعا با تلاشش میتونه تا چند سال آینده به هدف و آرزوش برسه!

کلا عادت ندارم انرژی منفی بدم.

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

پله پله!اول با همین ۲تومن یه ماشین بگیر .کم کم مدلشو ببر بالا

مرسی قربونت بشم 💖احتمالا رانا بگیرم این پولم مامان و بابام از بچگی همیشه توی کارتم پول میزدن یکم خودم مشاوره درسی کار کردم فک نکنم دیگه بیشتر شه پول توی ایران هر روز ارزشش میاد پایین باید سریع تبدیل به یه کالا بشه

مرسی قربونت بشم 💖احتمالا رانا بگیرم این پولم مامان و بابام از بچگی همیشه توی کارتم پول میزدن یکم خو ...

خوب کاری میکنی عزیزم .الهی زوده زود به چیزی که دوست داری برسی❤️

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛