2777
2789
عنوان

کمکککککککککک

43 بازدید | 6 پست

من سر درد داشتم یه ماه پیش رفتم دکتر مغز و اعصاب اسکن دادم چیزی نبود... دوباره این یه ماه فشار روانی زیادی داشتم سر دردم بدتر شده و میزنه به گوش چپم طوری ک خوابم نمیبره...چیکار کنم مامان بابام راضی شن یه بار دیگه برم دکتر؟😭میترسم تومور گرفته باشم😭😭

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم تومور علایمش جوریه ک دکتر با یه چکاپ هم میفهمه

شما ک سی تی دادی دیگ فکر بد نکن

بجاش سعی کن ریلکس کنی و با؟ارامش بخوابی

اگ خیلی نگرانی هم ب مادرت بگو قضیه رو و بگو میخای یبار دیگ بری دکتر

نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی،به حباب نگران لب یک رود قسم،و به آن لحظه شادی که گذشت غصه نیز می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

برای استرسانقدر افکار منفی نداشته باشتومور نداری

آخه این مدت در حد مرگ استرس داشتم

شما قبلا تومور داشتین علائمتون چی بود؟

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

آخه این مدت در حد مرگ استرس داشتمشما قبلا تومور داشتین علائمتون چی بود؟

برای استرسه عزیزم. هر توموری علائم خودش داره

هیچ چیزی ارزش اینو نداره به سلامت خودت اسیب بزنی

من خیلی ادم استرسی بودم ادم عجول. ادم اینکه نگم ناراحت نشه. ادم اینکه همیشه همه ازم راضی باشن

در نهایت همه اینا شد بیماری خود ایمنی و تیرویید

کی دردش میکشه من. هیچکس نگفت افرین. هیچکس نفهمید چرا اینجوری شدم

اول سلامت روانت و دوم سلامت جسمت برات مهم باشه بعد خانواده دوست کار فامیل و.....

برای استرسه عزیزم. هر توموری علائم خودش داره هیچ چیزی ارزش اینو نداره به سلامت خودت اسیب بزنی من خی ...

منم همچین آدمیم آخه😭😭😭😭