2777
2789
عنوان

چرا قفل کرد

139 بازدید | 21 پست

میگمچرا سایت خودش تاپیک ام را قفل کرد ؟

من خودم قفل نکردم ، یعنی کاربرها گزارش دادن

اگر بله خب مگه چی بود چرا اجازه نمیدید مادرها و خانواده ها حرف از نوجونشون بزنن

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

والا من شبا تا صبح درس میخونم،فیلم نگاه میکنم،میخوابم

قبلا چرا سمت ویپ و اکیپ پسر و اینام رفتم حتی ولی به خودم اومدم تمرکزم کامل روی درسمه ،یعنی زمستونا درس مدرسه کلاس زبان خونه تابستونا درس خواب درس خواب

من فکر کردم خودتون قفل کردینپس اینجوریه ک پربازدیدا تهشون همه قفل میشه

نه من دیدم بازدید های دیگه را قفل نبود فکنم همون چند نفری که خیلی گارد گرفته بودن گزارش زدن 😂

والا من شبا تا صبح درس میخونم،فیلم نگاه میکنم،میخوابمقبلا چرا سمت ویپ و اکیپ پسر و اینام رفتم حتی ول ...

خودت پسری ،چجور شد به این نتیجه رسیدی خودت را نجات بدی ؟

خودت پسری ،چجور شد به این نتیجه رسیدی خودت را نجات بدی ؟

من دخترم پسر نیستم،سال هشتم که ۱۴ سالم بود درگیر اکیپ دختر پسری شدم نمراتم شدید افت کرد اخرشم هیچکدوم نموندن تابستون سال هشتم ولم کردن

ناراحتی پدر و مادرمو و دیدم به خودم قول دادم همرک جبران کنم و بابت کوچیک ترین چیز دروغ نگم،اخلاق،رفتار همه چیرو درست کردم و اونموفع من افسردگی شدید داشتم خداروشکر بزور تونستم ازش بگذرم خیلی اذیت شدم

من دخترم پسر نیستم،سال هشتم که ۱۴ سالم بود درگیر اکیپ دختر پسری شدم نمراتم شدید افت کرد اخرشم هیچکدو ...

چقدر عاقلانه واقعا دمت گرم

چقدر پدر و مادرت الان خوشحال هستن

اییی من یک چیزای از زندگیم بگم باور نمیکنی فقط میتونم بگم مادر پایه رفیق باش گیر نده...

و یاد بده دل دختر نشکنه

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

بفرستش سرکار دو سال دیگه

من خودم رل دارم البته دو روز پیش کات کردیم بشدت مادرش باهاش رفیق بود حتی میدونست با من حرف میزنه حتی مادرش یک دستبند درست کرد بده به من

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

بفرستش سرکار دو سال دیگه من خودم رل دارم البته دو روز پیش کات کردیم بشدت مادرش باهاش رفیق بود حتی می ...

این آدم اولین شخص زندگیش بودم بعد اهل رفیق بازی نبود تک فرزند بود

و حتی خیلی خوب بود تو عمرش سمت فیلم اینا نرفته بود

بعد ها فهمیدم مادرش خیلی باهاش رفیق

با مادرش میره بیرون برا مادرش گل میخره مادرش تو چت قربون صدقش میره

سمت ماشین بازی بود شغلش صافکاری بود

تمام تلاشم را دارممیکنم باهاش رفیق باشم

هیچوقت سعی نکن بد باشی باهاش

مثلا اون برا اولین بار با دختر. حرف میزد گفت مادرم حموم یک ساعت نگرانش شدم من گفتم تو نگران من نمیشی مادرش به شوخی خنده گفت صداش آمد میخوای دوباره برم تو حموم در ببندم😂😂😂