2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چطوری میشه حس شیشم باشی ولی بهش اعتقاد نداشته باشی

ببین من توی فامیلمون معروفم ک همیشه حسام درست درمیاد و همه میگن تو حس شیشمت قویه

ولی خودم که میدونم هیچ الهامی درکار نیست، فقط حدس میزنم، یا شانسی، یا بخاطر باهوش بودنم، حدسام معمولا درست درمیاد

نیست در شهر نگاری که دل ما ببرد

بخدا دوتا از کاربرای همین سایت سرِ همین حس شیشم اومدن پی وی و همینجوری دوست شدیم و الان توی تل چت میکنیم باهم

اونام هردوتاشون هرکاری میخان بکنن قبلش ازمن میپرسن ک آخرش چی میشه

همیشه هم بعدش میگن درست گفته بودی

حالا یا واقعی میگن، یا بخاطر دلخوشیِ من

ولی بقرآن من همه رو شانسی میگم

ببین من توی فامیلمون معروفم ک همیشه حسام درست درمیاد و همه میگن تو حس شیشمت قویهولی خودم که میدونم ه ...

میشه بگی

امروز قرار بریممشاوره قبل از ازدواج اخر مشاوره چه نتیجه ای میگیره از من و عشقم همو دوستداریم ولی میخایم پدرم ب اینوصلت راضی بشه و خودمم بشناسم بیشتر گفتم بریم مشاور نتیجه مشاوره چیمیشه!

بخدا دوتا از کاربرای همین سایت سرِ همین حس شیشم اومدن پی وی و همینجوری دوست شدیم و الان توی تل چت می ...

قشنگ من اگه وقت کردی برا منم بگی ممنونت میشم عسلم ❤️❤️❤️اون شخص مدنظرم تو این هفته بنظرت خودش پیشقدم میشه پیام بده بهم ؟

چرا همش خوابشو میبینم؟ حتی اگر بهش فکرم نکنم

چون اینجوری ک یه روز زور بزنی بهش فکر نکنی ک از سرت بیرون نمیره

مغز آدم یه گوشه های پنهانی داره ک دغدغه های مخفی و دل مشغولیای نهفته ش اونجاهاس و تا ساااالها میتونن توی خوابات حضور فعال داشتهباشن