2777
2789
عنوان

چرا واقعا

52 بازدید | 10 پست

پمپ آب خونمون تو شهرستان خراب شده،لوله کش اومد با کلی منت که روز تعطیل بود و کارنمیکردم اومد و گفت یکی ازشیرهاش خراب شده و کلا باید لوله ها باز شه و حدودا ۲۵ تومن هزینه اش میشه و ممکن بیشترم بشه،

اقای لوله کش رفت که لوله و وسیله هاشو بیاره، زدم تو چت جی بی تی و بزرگوار فرمودن علتش هوا رفتن داخل لوله ها و رسوبه که نهایتا با یک باز و بسته کردن پیچ و ری استارت درست میشه،

تا اقای لوله کش بیاد یواشکی مراحلو انجام دادم و دستگاه شروع به کار کرد!!!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مردم حرام خور شدن گفته وقتشه یه پول خوب در بیارموقتی خودمون به هم رحم نمی کنیم دیگه انتظار همه چی با ...

مخصوصا وقتی خانم میبینن و فکر میکنن هرکاری کنن ما متوجه نمیشیم.

با تشکر از دوست خوبمون چت جی پی تی ولی چه لوله کش بی انصافی،،، با شوهرت یا بابات ۵ تومن حساب کن

حقیقتا خیلی ناراحت شدم. بار چندم که یه تعمیرکار میاد و تا میبینه طرف مقابل یک خانم اینطوری شروع میکنه به کیسه دوختن... فقط هزینه رفت و آمدش رو دادم و تمام.

حالا بگو واکنش لوله کش چی بود

سریع تماس گرفتم گفتم نمیخواد بیای من دارم میرم بیرون و فقط یه هزینه رفت و آمدش رو حساب کردم. اونم گفت بعدا میام. واقعیت همیشه از رفتار تند آدما میترسم و نخواستم که عصبانیش کنم.

اره این قسمتش خیلی جالب باید باشه

سریع تماس گرفتم گفتم نمیخواد بیای من دارم میرم بیرون و فقط یه هزینه رفت و آمدش رو حساب کردم. اونم گفت بعدا میام. واقعیت همیشه از رفتار تند آدما میترسم و نخواستم که عصبانیش کنم.