2777
2789
عنوان

چشم زدن🧿

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 44 پست
خیلی سیسی خیلی هر موفقیت کسب کردم رو ازم گرفت بخدا آدمایی بودن ک صد برابر من بدتر بودند الان همشون ...

یعنی روی سلامتی و اینا هم تاثیر داره؟

من یه مدت خیلی خوب بودم بعد اون همششششش مریض شدم و یه پام دکتر بوده اصلا هم خوب نمیشم هر دفعه یه چیزی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقصیر من بدبخت چیه وقتی خودم همیشه خودمو پیش بقیه خراب میکردم ک یه وقت بخدا کسی حسرتشو نخوره هیچکس ب ...

حق داری. منم خانوادم این طوری هستن. البته آدم صاف ساده این. ولی پیش بقیه هم از خوشحالی ممکنه تعریف کنن من بخاطر همین اصلا هیچی از زندگیم پیششون نمیگم ک ب گوش غریبه ها نرسه و اون غریبه ها اه نکشن...اصلا خودمو خراب نمیکنم ک چشم نخورم ولی تعریف نمیکنم خنثی جلو میرم

بچه م تو ده ماهگی خیلی تپل بود و خوبم غذا میخورد

داشتم بهش سوپ میدادم پسرداییم یهو اومد خونه بابام یه یهو با خنده گفت وروجک اون همه میخوری که لپات شدن هندونه ی چیزیم واسه شام بقیه بزار 😪

از فردای اون روز تا همین الان که ۳ سال میگذره روزی ی وعده رو با هزار ترفند و بازی و کلک طی دو سه ساعت اگر به خوردش بدم هنر کردم 🥲

همش میگم چرا خدا این قدرت رو به چشم مخلوق خودش داد ک تو تقدیرش تاثیر بزاره. آخه تو خدایی اونا چرا تا ...

دنیا همینه میبنی الان بخشی ازدنیا افتاده دست ی مشت جانی با کلی موشک هسته ای زیر دستشون ک میتونن دنیا رو نابود کنن ماهم نشستیم ب تماشای بازیشون کی حال کنن مارو از بین ببرن ...

اخ گفتی بخدا

من دیگه موندم چیکار باید بکنم

الهی قربون خدا برم خدا تو ک میگی همه قدرت دست منه

پس اینا چیت این وسط

من میدونم کیا منو چشم زدن از حالت چهره آدما مشخص میشه دقیقا وقتی خوشحالیمونو بهشون میگیم حسودا کلا لبخندشون شاید واسه یک صدم ثانیه ولی همون مدت کم محو میشه

من دیگه موندم چیکار باید بکنم الهی قربون خدا برم خدا تو ک میگی همه قدرت دست منه پس اینا چیت این وسط ...

من از همین میترسم. شوهرم بهم یاد داد ک هیچوقت از خودت تعریف نکن مخاطبت ممکنه بدش بیاد. من میگم هم این هم اینکه چشم مخاطبم ممکنه شور باشه. پس چه بهتر اصلا هیچی از خوشی هام پیش کسی نگم راااحت