2821
2789

آرزوم خوشبخت شدن خودم و شما ها ❤

بد ترین اتفاقی تو زندگیم نداشتم 💙

دروغ هم یادم نیست چون نمیگم 💛

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

بزرگترین آرزو ظهور آقا امام زمان😍

بدترین اتفاق فوت عموم قبل از عید بعد از چند ماه مریضی شدید😢😢

اصلا دورغ نمیگم چه کوچیک چه بزرگ حتی اگه به ضررم باشه فقط راست میگم☺

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

1_زودتر تموم شه زندگیم

2_از دست دادن داییم و عشقم توفاصله کمی جفتشونو از دست دادم

3_زیاد دروغ گفتم ولی کوچیک بودن یا همون به قولی مصلحتی

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   

بزرگترین ارزوم اینه به اندام و قیافه ایده عالم برسم😂 

بدترین اتفاق زندگی اونقد بزرگـ نداشتم خداروشکر 

دروغ ک زیاد گفتم یادم نیست 😂

تو مثل من رویاتو میبافی                                           با دست من موهاتو میبافی 💔

عاقبت بخیری

فوت عموی جوونم😞

منو عشقم باهم کاری نکردیم 😂

البته مامانم در جریان یه بار بغل کردنش هست

باقیشو فقط خودمو خودشو خدا میدونیم😁

بزرگترین آرزوم مادرشدنه😢

بدترین اتفاق اینکه بعد فوت پدرم مامانم منو از خونه بیرون کرد ک بره دنبال زندگیش

بزرگترین دروغ ب شوهرم یه جریانی رو با کمی تغییر گفتم ک مجبوربودم برای حفط زندگیم

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
بزرگترین آرزوم مادرشدنه😢 بدترین اتفاق اینکه بعد فوت پدرم مامانم منو از خونه بیرون کرد ک بره دنبال ...

اخی عزیزم انشالا ب خواسته هات برسی 😍😍

❤. سکـــــــــــــوت بي كسي •.❤
اره 35سالش بود 

عموی منم سیو پنج سالشون بود ☹️

تازه داشت فوق تخصصشو میگرفتو دو ماه مونده بود مجوز مطب بگیره همه زندگیشو درس خوند بچش یه سالش بود ک یتیم شد 😭

هنوز ک هنوزه باور نمیکنم ک رفته 😭😭😭