2777
2789
عنوان

بوی ویروس

115 بازدید | 12 پست

بچه ها من چند روز پیش مریض شده بودم

نمیدونم سرماخوردگی بود یا چی بود ولی هرچی بود تموم شده

الان دو هفته یا بیشتره توی بینیم بوی ویروس رو احساس میکنم (نمیدونم متوجه منظورم میشید یا نه ، واسه خانواده عجیب بود بوی ویروس گفتنم اما نمیدونم این بو رو اسمشو چی میشه گذاشت )

و هیچ بوی دیگه ای رو احساس نمیکنم

هییییچ بویی

چرا اینجوری شده ؟ نکنه دیگه درست نشه بینیم ؟ کسی تجربه مشابه داره ؟

Future doctor — 1408 🩺🎀

یه بوی عفونت اینا ؟

منم قبلنا بودم

چون بدمم هنوز ترمیم نشده بود به ظاهر خوب بودم

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آرههه دقیقاخوب شدی بعدش ؟

اره یه مدت گذشت دیگه حسش نکردم

زمانش طولانی شد حتی یماه بعدش رقت .خیلی حس بدیه بوش

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

اره یه مدت گذشت دیگه حسش نکردم زمانش طولانی شد حتی یماه بعدش رقت .خیلی حس بدیه بوش

آره واقعا همش حالم بهم میخوره

موقع غذا خوردن و .. این بو هست و عادی نمیشه

Future doctor — 1408 🩺🎀

آره واقعا همش حالم بهم میخورهموقع غذا خوردن و .. این بو هست و عادی نمیشه

دقیقا بوی تعفن

منم هعی دو طرف دماغمو میگیریم وول میکنم ببینم خوب شده .اکثرا هستن .شنیدم از خونواده