2777
2789

فقط روان پزشک

اعصابی که کنترل نشه خیلی مخربه و عوارض زیادی داره

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

راه دیگه ای نیست؟ از روان پزشک و تراپیست اینا حس خوبی نمیگیرم

خود درمانی تاثیری نداره

روان پزشک و روانشناس اصولی کمکت میکنن

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

😂😂چقد برعکس توام واقعااا

من قبلا بودممم عین تو ولی ۲ساله کاملا برعکس شدم وقتی عصبیم ی ذره غذا هم نمیتونم بخورم ۱۲کیلو کم کردم شایدم بیشتر اصن👍متاسفانه چرخم تغییر کرد و مفرد شد لاغریم

😂😂چقد برعکس توام واقعااا من قبلا بودممم عین تو ولی ۲ساله کاملا برعکس شدم وقتی عصبیم ی ذره غذا هم ن ...

خیلی حس بدیه همزمان چیزی میخوری استرس اینکه اضافه وزن بگیری باز شدید ترش میکنه و عذابت میده🤦🏻♀️

خیلی حس بدیه همزمان چیزی میخوری استرس اینکه اضافه وزن بگیری باز شدید ترش میکنه و عذابت میده🤦🏻♀️

حتما پیش روانپزشک بروو

اینم ک میگم برو فقد بخاطر اینه ک نسخه بده ک بتونی از داروخونه قرص بگیزی و با دوز مشخص مصرف کنی ک عادت نکنی

اینکه عصبانیتتو کنترل کنی کم کم ب مرور عادت میکنی ک پرخوری نکنی

چون ریلکس تر میشی با دارو اصلا روانپزشک برای همچین چیزهایی هست نکه حتما روانی باشی کمک بخوای ازشون