سلامحدود دو هفته است طلاهامو فروختم و یه آپارتمان خریدیم الان که قیمت طلا رفته بالا اعصابم خورده به نظرتون کار درستی کردیم یا نه درسته که ملک ثبات داره و طلا خطر و اینا ولی حس میکنم طلاهامو نگه میداشتم بهتر بود موقعی که فروختم ۱۸و ۷۰۰فروختم الان شده ۲۲تومن مگه تو خونه چقدر سود کردم خیلی بهم ریخته ام به نظرتون کار درستی کردیم تازه ماشینمونم باید بفروشیم ۲۰۶داشتیم الان شاید بتونیم با یکم باقیمانده پولمون یه پراید بگیریم یکم تو فکرم و ناراحت نظر شما چیه
عزیزم کاریه که شده باید خودت بدونی کدامش به نفعته اگه خونه نداشتی بهترین کارو کردی،حالا منو ببین طلا داشتم خونه هم داشتم رفتم طلاهامو پارسال ۱۱تومان فروختم و خونه خریدم پیش فروش و پارسال تا حالا مدام میفروشم برا خونه و الانم باید ماهی۲۰تومن قسط بدم براخونه ای که هنوز تحویل ندادن یساله که کلا افسرده شدم چرا این فشارو رو خودم اوروم،درسته خونه قیمتش رفت بالا اما منی که خونه داشتم مجبور نبودم این استرسو به جون بخرم پس بی خیال
خونت مبارکت باشه وخیرشو ببینی، دیگه بهش فمر نکن اتفاقا کار درستی کردیمن چی بگم که یه ازخدا بی خبر مش ...
سلامت باشید ممنون از لطفتتون .اطرافیان مدام بهم گفتن خطرناکه چجوری میتونی تو این زمونه طلا نگه داری خونه بزاری دزد میاد دستت بندازی جونت تو خطره .انشالله مشکلتون حل بشه چی بگم والا کلاه برداری زیاد شده