2777
2789
عنوان

طلا یا ملک

126 بازدید | 23 پست

سلامحدود دو هفته است طلاهامو فروختم و یه آپارتمان خریدیم الان که قیمت طلا رفته بالا اعصابم خورده به نظرتون کار درستی کردیم یا نه درسته که ملک ثبات داره و طلا خطر و اینا ولی حس میکنم طلاهامو نگه میداشتم بهتر بود موقعی که فروختم ۱۸و ۷۰۰فروختم الان شده ۲۲تومن مگه تو خونه چقدر سود کردم خیلی بهم ریخته ام به نظرتون کار درستی کردیم تازه ماشینمونم باید بفروشیم ۲۰۶داشتیم الان شاید بتونیم با یکم باقیمانده پولمون یه پراید بگیریم یکم تو فکرم و ناراحت نظر شما چیه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خونت مبارکت باشه وخیرشو ببینی، دیگه بهش فمر نکن اتفاقا کار درستی کردی

من چی بگم که یه ازخدا بی خبر مشکل داشته طلامو گرفت که یکماهه پس بده الان سه سال شده وتازه انکار میکنه وبرام حرف درمیاره

کاربر سال 97

ببین اگر خونه واسه اینکه بری توش زندگی کنی و خونه اولی هستی بدون هیچ جوره باخت ندادی

ولی اگر برای سرمایه گذاری خریدی فعلا همه دارن میگن اوله رشد طلاس

چراغهای کوچه را شکستند،زورشان به صبح که نمیرسد،درختهای قد کشیده را سر زدند،زورشان به جوانه ها که نمیرسد،زمستان است قبول زورشان به بهار که نمیرسد...

اگر مستاجر بودی کار خوبی کردی ولی اگر برای سرمایه گذاری فروختی اشتباه کردی

نه مستاجر نبودم اینقدر اطرافیان گفتن ملک بگیر طلا خطرداره فلان ..دیگ گول خوردم

عزیزم کاریه که شده باید خودت بدونی کدامش به نفعته اگه خونه نداشتی بهترین کارو کردی،حالا منو ببین طلا داشتم خونه هم داشتم رفتم طلاهامو پارسال ۱۱تومان فروختم و خونه خریدم پیش فروش و پارسال تا حالا مدام میفروشم برا خونه و الانم باید ماهی۲۰تومن قسط بدم براخونه ای که هنوز تحویل ندادن یساله که کلا افسرده شدم چرا این فشارو رو خودم اوروم،درسته خونه قیمتش رفت بالا اما منی که خونه داشتم مجبور نبودم این استرسو به جون بخرم پس بی خیال

خونت مبارکت باشه وخیرشو ببینی، دیگه بهش فمر نکن اتفاقا کار درستی کردیمن چی بگم که یه ازخدا بی خبر مش ...

سلامت باشید ممنون از لطفتتون .اطرافیان مدام بهم گفتن خطرناکه چجوری میتونی تو این زمونه طلا نگه داری خونه بزاری دزد میاد دستت بندازی جونت تو خطره .انشالله مشکلتون حل بشه چی بگم والا کلاه برداری زیاد شده

گلی قیمت خونه که نسبت به ۳ ماه پیش دو برابر شده حدودا سودش بهتره باور کن

منم از چند تا مهندس شنیدم گفتن ملک گرون میخواد بشه ولی الان پشیمونم آخه تا الان نزدیک ۳۰۰ضرر کردم

سلامت باشید ممنون از لطفتتون .اطرافیان مدام بهم گفتن خطرناکه چجوری میتونی تو این زمونه طلا نگه داری ...

به نظرمن کار خوبی کردی غصشو نخور دیگه

حالا باز یواش یواش شروع میکنی دوباره طلا میخری ان شاالله

اصلا دیگه نرو قیمت طلا روچک کن به جاش از آپارتمانت لذت ببرکیفشو بکن

کاربر سال 97

عزیزم کاریه که شده باید خودت بدونی کدامش به نفعته اگه خونه نداشتی بهترین کارو کردی،حالا منو ببین طلا ...

دقیقا الان از وقتی این حرکتو زدیم هم خودم هم همسرم ناراحتیم ولی دیگ چه کنیم با این وضعیت داغون اقتصاد مگه از یه ساعت بعدمون خبر داریم ..

دقیقا الان از وقتی این حرکتو زدیم هم خودم هم همسرم ناراحتیم ولی دیگ چه کنیم با این وضعیت داغون اقتصا ...

بابا بی خیال من یساله انگار یه غم گنده تو دلمه همسرم مدام میگه ضرر نکردیم نفع میکنیم اما من حاظرم الان بفروشیم راحت شم،اما واقعا اگه خونه نداشتین خوب کردین،ولی مثلا غصه خوردن چیزیو عوض میکنه؟نه